Pentru cum sunt; cum arat il poate atrage (gusturile nu se discuta), dar pentru iubire sigur e nevoie de mai mult.
Parintii ma iubesc pentru sunt copilul lor si e normal, cei din jurul meu ma iubesc ptc am stiut sa ma port, sa comunic, sa fiu naturala si buna cu cei din jurul meu.
Si pentru cum arat, si pentru felul cum ma port cu el! Stiu sa ma fac iubita!
In ziua de azi, baietii [ daca la ei te referi ] se uita numai la corp. Sunt prea orbi si prea "prosti" ca sa mai fie atenti la caracterul fetei. Vor sa se dea mare cu prietena lor "cea super frumoasa", cand de fapt acea fata ori e proasta, ori nu stie pe ce lume este si tot asa . Sincer nu-i inteleg.Mai bine si-ar alege o fata care sa le aiba pe toate.Nu sa fie " super frumoasa orasului", sa fie draguta. Nu sa fie desteapta si prea rationala, sa fie spontana si cu idei indraznete. Dar oricum imi racesc gura degeaba... ca niciun baiat nu va vedea ce scriu acum. . Sper ca ti-am fost de ajutor.
Nu prea am de unde sa stiu. Lumea prefera te sa minta frumos, decat sa-ti spuna adevarul.
Iuliana21 poate lui bro i-a dat in alta parte mai intima ...bro de ce nu recunosti?
El zice ca a vazut in mine ce cauta de mult. noua nu ne place de el, ca e un mareee mincinos. dar macar minte frumos
Nu stiu pentru ce ma iubeste prietenul meu(uneori ma intreb si eu)dar cred cu tarie intr-un citat...nu te iubesc pentru cea ce esti.ci te iubesc pentru cea ce sunt atunci cand sunt cu tine
ioi bro... dumnezeu ia dintr-o parte si pune in cealalta...la tine cum s-a intamplat de a luat din amandoua...
Maryana5 totul este relativ, iar in privinta asta, relativitatea o stabileste femeia.
maktub stiu si eu? In luna iulie am ajuns sa-mi pun la indoiala calitatile. Credeam ca sint bun, sincer si deschis, mi-am dat seama ca de fapt ori nu sint asa ori sint prost... ce sa aleg din astea doua, pentru ca nici una nu suna bine? Deci si calitatile astea sint ceva relativ. Si tot femeia stabileste relativitatea asta.
Asta ma face sa trag concluzia ca femeia nu este doar indispensabila, dar idem si aprecierea ei. Cred ca ultima afirmatie or s-o inteleaga multi... Am raspuns cu intirziere in speranta ca trece neobservat ce spun. Am motive.
anonim_4396 întreabă:
cOnTexT întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: