anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cu cat este mai frumoasa fata cu atat este mai greu sa o cuceresti?

11 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Asta este aplicabil atât și bărbatiilor.
Cu cât bărbatul arată mai bine, este dorit de mai multe femei.
Prin urmare, este constient de calitățiile lui fizice și își dorește pe cineva pe măsură.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Pentru ca costa mai mult, o fata frumoasa stie sa profite de ce are si nu se vinde ieftin

| alexalx1234 a răspuns:

La ce pretenții au fetele mai bine singur

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E greu sa le cuceresti si pe alea urate!

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca glumesti, alea urate daca le bagi un pic in seama iti pupa picioarele

| alexalx1234 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevăr grăiești

| alexalx1234 a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Visezi. Pupă pe naiba alea urâte. Și alea vor lux și toate rahaturile materiale.

| Xpressurself a răspuns:

Nu e greu, nu ai tu curaj sa vorbesti cu ele si mai mult nu ai curaj sa fii respins. Uneori o fata te respinge multa vreme pana incepe sa se gandeasca la tine pentru ca e curtata zilnic de multi si e satula. Dar daca vrei cu adevarat cauti sa fii peste media de mitocani si sa fiu tu insuti. Atunci incepe sa te vada.

| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns:

Are multi admiratorii

| Hannah06 a răspuns:

Pentru ca are multi pretendenti si are de unde alege si pentru ca are o stima de sine ridicata si vrea pe cineva cat mai ok.

| 33lasuta a răspuns:

Fetele frumoase sunt comlimentate des de toti baietii si barbatii. deja au inceput sa stie si ele ca sunt frumoase. eu am incercat sa cuceresc o fata care este frumoasa cu logica inversa. i am aratat fete care is foarte qt si na nu o bagam in seama din adins si s-a indragostit de mine. daca ii scrii un hey esti frumoasa te va pune pe lista cu nume infinite de baieti care eu spus ca e frumoasa

Întrebări similare