| Dicanho10 a întrebat:

De ce cuplurile tinere se despart?

Răspuns Câştigător
| viatadecacatt a răspuns:

Pentru ca nu au mintea dezvoltata ca a adultilor si se cearta din diferite prostii, fara rost chiar.Sau baietii cer fetelor"prea mult" si ele sunt minore etc.

6 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Ca tanar, nu vei avea o relatie batuta in cuie.La orice moment, te lasi ispitit de provocari.Vei fi cu ochii pe altcineva. Apar diverse oportunitati de flirt.

| mihaix a răspuns:

Din proprie experienta pot spune, ca, ca si tanar, ochiii sunt dupa bani, masini, afirmare, etc. In cazu meu au fost banii si pozitia ce au distrus relatia, astea au dus la minciuni, inselat si apoi despartirebig grin

| gigiro a răspuns:

Pentru ca nu au destula maturitate, ma refer la partile componente ale cuplului, adica la tineri.Pentru a evita suferintele, e mult mai bine sa incepi viata de cuplu ceva mai tarziu, minimul 18 ani pentru baieti.si culmea, 20 de ani la fete. Din pacate nu se intampla asa si. foarte multi se ard!

| Anecherry a răspuns:

Pentru ca mai au de invatat in ceea ce priveste relatiile de iubirehappy. si nu cred ca numai cuplurile tinere se despartbig grin

| nicol20 a răspuns:

Poate din plictiseala de cunosterea a ceva nou vor sa vad cum este si in alte relati da prosti de tampiti sincer nici eu nu imi pot explica.

| carmin a răspuns:

Nu numai cuplurile tinere se despart ci si cele adulte.
Cuplurile ''tinere'', sunt in cautare tot timpul de ceva nou.Sunt cu ochii in stanga si in dreapta, dupa fete etc. Iar cele ''adulte'', la un moment dat, vor sa se simta din nou tineri si isi cauta fete/barbati tineri/tinere si asa mai departe.