Alții nu știu cum sa facă sa doarmă de insomnii și tu o dai cu taurina la 3 dimineața atunci îți doresc vizionare plăcută.
Astept sa se facă șase sa merg la muncă vorbesc serios am câteva zile de cand sunt acasă si ma plimb aiurea cu bicicleta nu-mi mai o ia liber in viata mea nici nu-mi mai doresc liber am sa-i spui sa-mi taie din salriu Nu mai sa nu-mi dea liber vorbesc foarte serios simt ca o iau razna nu-mi mai doresc in viata mea sa mai stau acasă o singură zi din viața mea
Am avut si dinalea înainte dar mi-au trecut nu stiu cum sa întâmplat
Mi-am loat redbul si niste alune
Înseamnă că nu prea îți place să cochetezi cu singurătatea, unii o adora, alții o disprețuiesc.
Dacă aveai iubita nu mai ziceai tu astfel de chestii, nu mai afirmai asa ceva, dar fiind singur ți greu, te ai obișnuit sa stai între oameni, sa socializezi. Lipsa de ocupație pe termen îndelungat duce la stari atipice, episoade depresive, munca face bine sănătății mintale, dar și ce e prea mult uneori strica.
Noapte bună man, ai grija cu energizante în exces.
De fapt așa am si învăța meniurile fa eram treaba la toți numai sa nu stau deloc si facand asta am învăța să gătesc sa memorez meniurile fără ca eu măcar sale din minte sau sa depun măcar vreun efort pur si simplu miau intrat in mintea după ceva vreme am realizat ca stiu sa gătesc mâncare fără să vreau sa învăța măcar
Apoi ma văzut sefa adela o chema șefa de bucătărie o femeie de nota 100000+++++ ma loat lângă ia si uite asa am inceput sa gătesc si mai bine cu ajutor ei si am învăța apoi mult mai multe si mau băgat în bucătărie de tot oficial
M-am obișnuit cu munca si colegi de acolo de asta nu-mi place să-mi pierd timpul aiurea mai sunt si 3 nebun e care nu ma suportă deloc))
Bafta noapte bună cico ))
Sanii mari mi se par dizgratiosi. Stai linistita ca femeile care au sanii mari pot dezvolta complexe si/sau la fel de mult ca cele care au sanii mici sau deloc.
Partea buna (nu vreau sa par misogin) este ca cele cu sanii mici cu varsta le raman fermi!