| frum a întrebat:

De ce daca spune ca ma iubeste nu vrea sa se insoare cu mine si ca nu o sa faca pasul asta cu siguranta niciodata?
Cum puteti, barbatilor, daca iubiti pe cineva, sa fiti asa de duri cu un subiect care cel putin pentru mine este extrem de dureros? Sau minte ca ma iubeste?

23 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Îti pierzi vremea. Sfatul meu este să te reorientezi.

| darrio2007 a răspuns:

Daca te iubeste nu inseamna ca trebuie sa se insoare cu tine. Nu hartiile va tin legati.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Daca ai ajuns la 28 si esti nemaritata, ai ceva probleme de socializare cu partenerul. Poate el la 46 de ani nu vrea sa se insoare deloc.

| frum explică (pentru darrio2007):

Asa e. Dar nu vad ce ar avea el de pierdut daca stie ca eu imi doresc atat de mult, familiile noastre la fel, iar eu traiesc intr-un stres continuu pentru ca nu simt siguranta ca ma iubeste...

| darrio2007 a răspuns (pentru frum):

L-ai intrebat daca are ceva de pierdut? Sau de castigat. Poate el are anumite principii, care nu corespund cu ale tale.

El a spus ca nu mai vrea niciodata sa dea raportul nimanui sau sa fie sub papucul cuiva si o da exemplu pe fosta sotie. Eu sunt o fata linistita si mereu el a facut ce a vrut, deci cred ca asta o zice doar asa sa fie zisa...

A zis-o pentru ca este pățit. Si nu vrea sa se mai repete. Nu il vei putea schimba niciodata. Ti-o spun garantat.

Si atunci ce sa fac? Daca il parasesc o sa zica ca eu sunt aia rea si ii distrug viata.
Daca raman asa cu el o sa imi stric relatia cu parintii, ma fac de rusine in fata neamurilor, etc.
NU ma intereseaza de mine, ci de cei din rest. Mie imi e bine oricum numai vreau pace si liniste si nu stiu cum sa o gasesc.

Daca tii la el si el la tine, e cazul sa nu tii cont de cei din jur, indiferent despre cine este vorba. Parinti, neamuri etc. Este o regula unanim generala si foarte valabila.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru darrio2007):

Valeuuuuu asa batran e "viitorul sot"?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru frum):

Valeuuu fato iti nenorocesti viata, esti gerontofila? vrei sa devi sluga cratitei?

| darrio2007 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Asa reiese din alte intrebari de-ale ei.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Pentru un adevar dureros e mai sanatos decat o minciunea frumoasa. stimata doamne, iubitul dvs va iubeste dar nu vrea casatorisi foarte bine face pentru ca casatoria este manipularea societatii. foarte simplu si logic precum apa curge din rau. dvs aveti 2 optiuni ori acceptati si deveniti concubina pe viata sau cautati altul care vrea sa se insoare cu dvs

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stiu ce ai vazut tu o fată la 28 de ani la un barbat de 46 de ani si divorțat, el te vrea strict pentru sex, cand se satură te schimbă cu alta cu care la fel face, el nu vrea sa fie casatorit lui îi plac aventurile, el le vrea pe toate femeile numai pentru poftele lui sexuale si atit nu vrea obligații, el de ce a divorțat ti a spus? Poate ca nu el a divortat, poate nevasta sa a divortat deoarece nu îl mai suporta sa o înșele el cu amantele lui, si asa vei ajunge tu daca vrei sa te mariti cu el, te va înșela te va face sa i ti doresti tu divorțul numai sa nu il mai vezi, ce ai gasit la ăsta tu stii, sa fie oare banii? Că fete de varsta ta asta caută la barbati mai bătrîni decat ele, banii.

| Liviu a răspuns:

Fugi fata mea, cat te tine picioarele.Casatoria e actu care iti aduce anumite beneficii in tara in care traim.ACtu nu tine loc de iubire.Dar lumea care vorbeste ori are bani de nu stie ce face cu ei, ori nu se gandesc la viitor.In cazu in care se intampla ceva cu el, si numai sunt parinti in viata, el sau ea va decide.La fel si in cazu in care ei cladesc impreuna ceva, unu din ei ramane pe strada daca ala le are pe numele lui si nu au actu la mana.Anumite persoane vorbesc sa nu adoarma, ori au prea multi bani si nu stiu ce sa faca cu ei si nu isi fac griji pentru ziua de maine.Dai cu jet, sa vina cand o vrea ceva serios.Actu ala nu tine loc de iubire, tine loc desiguranta.ca sa nu investiti amandoi in ceva, sau etc, apoi daca el moare tu sa ramai cu ea in gura, intelegi? Fi fata desteapta, daca asta maine moare, tu ramai pe strada.Crezi ca pe rudele lui, ii doare de tine? pune laba pe babac, daca nu, sa te includa in testament, in cazu in care moare, sa nu ramai drac pe strazi happy

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da... nu prea pare logic, de ce nu ar vrea sa se casatoreasca daca te iubeste. Adica nu are legatura iubrea cu casatoria, in mare, dar... ar fi frumos sa aveti acelasi nume, aceleasi proprietati si sa impartiti totul big grin

Nu stiu ce este in mintea lui, dar... vorbeste cu el, intreaba-l de ce nu vrea sa faca asta. Daca va iubiti amandoi, casatoria nu ar trebui sa conteze chiar asa de mult, de asta... nici daca va casatoriti nu ar fi o problema, chiar ar fi un lucru frumos. Nu inteleg de ce nu vrea sa faca asa. Si numai el stie, iar tu trebuie sa afli.

Numai bine!

| LoveSleep a răspuns:

"Asa e. Dar nu vad ce ar avea el de pierdut daca stie ca eu imi doresc atat de mult, familiile noastre la fel, iar eu traiesc intr-un stres continuu pentru ca nu simt siguranta ca ma iubeste..."

Logic ca nu te iubeste. Are de 2x varsta ta. Si nici nu ajuti situatia cu iq-ul tau de 95. Sta cu tine doar pentru sex si pentru ca se plictiseste. Ai putea fi copilul lui. Chiar crezi ca un barbat matur trecut printr-o casnicie se poate indragosti de o tipa de 26 de ani?
E ca si cum te-ai indragosti tu de un copil de 12 ani (facand abstractie de orice pedofilie). Mental esti de cateva ori mai dezvoltata decat el (o zic in general, nu e cazul tau), nu are cum sa te faca sa te indragostesti de el.

Stai calma ca tipul te inseala daca vrea si casatorit si necasatorit. Casatoria nu-ti garanteaza nimic.

| Goete a răspuns:

Pentru tine. Chiar tu spui.
Nu toti oamenii au aceleasi prioritati.
Vorbeste cu el, dar poate stie ca o casnicie inmziua de azi putem spune ca e condamnata la divort.
Pe cand o relatie - unde nu ai siguranta ca "e al tau oentru o viata" - faceti mereu ceva ca sa ramana atractiva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate el nu își dorește sa se însoare. Nu mai fi atât de disperata sa te ceara. Important este sa va înțelegeți, sa formați o familie, sa vina totul de la sine. Te face fericita un act sau sa știi ca ești nevasta in acte? Care e trebuie ca nu va inteleg, fetelorlaughing iubirea, copiii, astea nu se planifica. Când vin de la sine atunci știi ca e iubire. Dacă ii înnebuniți cu "când ma ceri?" Sau"când facem un copil", ei bine atunci puneți presiune și pentru ei va deveni o povara și o obligație.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu iubeste ci se joaca asa cu toate si pentru el esti doar oricine, asa a fost crescut, are cu ce si nu vrea sa renunte, vrea sa pastreze totul. Si probabil ca este si rusinat sa apara cu tine pe strada, ca iti impune reguli vestimentare, se mai uita si dupa altele, te mai si loveste cand te vede plangand si alte din astea. Astia nu-s barbati, astia nu-s oameni, sunt rasfatati si nu le convine sa aiba rol de barbat in viata nimanui.

| Bariel a răspuns:

Tu sti ca casatoria nu defineste iubirea nu? Cum te ai casatorit asa si divortezi, multi nu îi mai preocupa insurarea, poti avea copii si o viata fericita fara a te casatorii. Cei care o fac, o fac din 3 motive:
1. Pt bani
2. Presarea parintilor, traditii
3. Esti foarte credincios si crezi in casatorie

| Ggpen a răspuns (pentru Bariel):

Căsătoria, in esenta reprezintă ceva important. Toti cei care spun ca nu reprezintă nimic, spun asta pentru ca prefera sa aiba "portite deschise" si pentru ca nu vor sa aiba angajamente.

| Ggpen a răspuns:

Pt ca iubirea nu e de ajuns :-) poate te iubeste dar nu ii plac anumite lucruri la tine ai nu poate trece peste acele lucruri, sau poate te iubeste dar mai iubeste si pe alta mai mult. Ori pur si simplu nu e baiat de casa si de fapt "te iubeste" doar in pat