Poate esti doar nebuna si tu iti faci griji aiurea, ca ar fi sufletul tau pereche!
Evident, e o obsesie. Te gandesti la el tocmai pentru ca te-a folosit, pentru ca nu ii pasa de tine, pentru ca ti-a demonstrat ca fara tine viata lui are aceeasi calitate. Asta e punctul vostru slab, al femeilor, intotdeauna veti fi atrase de cel care nu va pretuiescte absolut deloc si cel care va face rau iar dupa ce reusiti sa infiripati o relatie cu respectivul sunteti surprinse si va plangeti ca nu sunteti pretuite absolut deloc. E hilar dar e mersul lucrurilor.
Nu exista suflete pereche, exista oameni compatibili. Iar ce simti tu fata de el nu e iubire, e o obsesie bolnava, e doar corpul tau de femeie care tanjeste sa i se faca din nou rau.
Buna,
Ca simti ceva pentru el e evident. Trebuie in primul rand sa nu mai traiesti in trecut, cand iti trece prin minte spune,, Nu merita! '', fa-ti mai mult timp pentru tine, axeaza-te pe munca, du-te la sala de sport ( iti da o stare de bine), petrece cat mai mult timp in compania iubitului. Probabil te gandesti la clipele frumoase impreuna, dar acestea au disparut. Eu zic sa nu-i mai dai sansa sa vada ce faci, eventual tai-o scurt cand incearca sa vorbeasca cu tine( stiu ca e greu, e ce iti doresti si tu, sa-ti scrie ) dar e cel mai bine asa.
A ramas dragoste neconsumata, dar esti suficient de puternica incat sa realizezi cand cineva nu te merita. Poate te cauta sa te tina in stand-by, cred ca e constient de ce simti pentru el- sau poate te vede ca pe o prietena buna. In ambele cazuri, nu cred ca el mai are ce cauta in viata ta. Ia un pic de timp cu tine, mai mult, tipa, urla, plangi daca e nevoie, adu-ti aminte tot, bulverseaza-te un pic apoi pune-l intr-un colt din mintea si inima ta si inchide-l acolo.Cu putin noroc, o sa iasa de tot. Gandeste-te mai mult la lucrurile naspa. Daca te-ar fi iubit si el, nu te lasa sa treci prin stari d-astea. Sunt sigura ca tu stii mai bine, dar asa a fost sa fie.
Succes!
Un gand refulat se intoarce de doua ori mai puternic, cum scopul este reproducerea creierul este disperat sa te reproduci cu el, posibil acel barbat are gene bune, tu o poti numi iubire eu o numesc scopul reproduceri, obsesie compulsiva, e sufletul pereche adn ul tau sa spun
Faza este ca il iubesti, aia e tot. Spui ca ai prieten cal iubesti astea sunt povesti, te minti singura aia faci.Deci nu e sufletu tau pereche esti indragostita de ala, iar de iubitu tau e c eva asa acolo sa fie.Tu o sa spui nu-i adevarat, e ok spune ce vrei tu, contoaza pana la urma ce simti si din ce povestesti aia simti cal iubesti pe fostul asa ca nu vad cum oti iubi 2 persoane in acelasi timp, dar mai stii poate ca sunt si oameni asa.
Probabil te-a marcat asa de mult incat creierul tau refuza sa il uite.
Nu neaparat ca este el alesul, a ramas "dragostea" neconsumata, de aceea te gandesti cum ar fi fost "daca".
Cunosc sentimentul, dar cu toate astea trebuie sa incetezi sa ii mai permiti sa iti umble prin minte. E trecut, nu e nici cel mai cuminte si nici cel mai bun. Probabil ai fi suferit si mai mult daca erati impreuna.
Bucura-te de iubitul tau si de faptul ca ai o relatie frumoasa. Trecutul e trecut, lasa-l in spate
Si cum anume il iubesti tu pe actualul?
Eu cred ca tii la actualul, si pe ala il iubesti ( chiar daca e o "iubire" obsesiva, il vrei).
Draga mea, este frustrare! Pretuieste-ti iubitul actual si respecta-l, ca sa nu-l pierzi.Pe tine te retin pe loc amintirile cu ex-ul, de aceea te gandesti la el in fiecare zi.Fostul tsu prieten vrea sa para ca este interesat de tine,de aceea te mai intreaba "din cand in cand" ce mai faci tu.Pur si simplu,vrea sa se afle in treaba,dar sa stii ca lui nu-i pasa de tine. Daca intr-adevar ii pasa de tine,te cauta deja,isi cerea iertare pentru ca te-a ranit,si pentru faptul ca putea sa-ti spuna sa va impacati,dar el te vede acum ca pe o amica, esti un nimeni in fata lui! El crede ca tu ai trecut peste aceasta despartire, din moment ce ai un nou iubit. Daca iubitul tau simte ca tu te mai gandesti la fostul tau iubit, se va supara si va fi tentat sa te paraseasca, pentru ca ii dai impresia ca nu este important si nu este ceea ce cauti tu.El isi poate da seama prin felul in care iei atitudine si prin felul cum te comporti tu.Incearca sa nu-i mai raspunzi deloc, nici la telefon, nici la mesaje.Mai pe scurt, vezi-ti de relatia ta, iar pe el nu-l mai baga in seama.El te-a facut sa suferi si tu ii mai raspunzi? Te mai gandesti la el, din moment ce s-a purtat cu tine de parca ai fi un nimeni in fata lui? Draga mea, iubeste-ti iubitul si incearca sa faci pace cu trecutul tau.Lasa-i loc de buna ziua, fostului si refa-ti viata cu cel pe care-l ai acum langa tine si in viata ta! Pastreaza doar amintirile frumoasa si atat, nimic mai mult! Bucura-te ca a facut parte din viata ta, dar Dumnezeu ti-a aratat cu adevarat cine este el! Ai grija de tine si sa fii fericita alaturi de barbatul de langa tine! Sper ca te-am ajutat!