| hippy16 a întrebat:

De ce? De ce persoana care ne-o dorim atat de mult langa noi nu o putem avea? sad si astea se intampla de cele mai multe ori. mi-l doresc atat de mult, si am suferit atata din cauza lui. si pentru ce.

5 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Da, stiu cum e..de cele mai multe ori ignoram persoanele care ne apreciaza cu adevarat si dam mai multa importanta celor care ne fac sa suferim..Asta pentru ca mereu iti doresti ce nu poti avea sau ce e mai greu de obtinut si ignori tot ceea ce poti obtine cu usurinta..si eu trec printr-o perioada destul de proasta. daca vrei sa vorbim despre asta poti sa-mi spui happy

| Libelle a răspuns:

Si hai sa presupunem ca ar fi totul roz, si ai fi cu persoana pe care ti-o doresti de la bun inceput.Numai lapte si miere....asa.
La un moment dat dupa toata dulcegaria aia se duce tot.Cum? Pentru ca se duce, ca nu ai luptat si nici atunci nu o sa stii sa lupti.
Daca crezi ca exista ceva pentru care ai nevoie sa lupti, si acel ceva te face fericita, atunci lupta, pentru ca de-aia iti sunt puse obstacole, ca o incercare.
Daca totul e doar o ambitie prosteasca pe care mintea ta o creeaza, iti va trece, resemneaza-te ca nu poti avea decat ce-ti doresti in scopuri bune, si asteapta acel ceva.

| DeeaMarry a răspuns:

Pentru ca viata ar fi plictisitoare daca ar fi roz.
Trebuie sa iti doresti ceva cu adevarat, sa ai rabdare si credinta. Reteta asta nu da gres niciodata. Asa poti sa ai tot ce iti doresti.

| mihaelaa18 a răspuns:

Pentru ca asa se intampla mereu in viatasad. Mereu ne indragostim de persoane nepotrivite pentru noi iar pe cele care chiar ne iubesc, nu apreciem, le dam cu picioru cu toate ca gresim facand acest lucru. Te inteleg, am trecut si eu prin aceasta situatie si este greu cand tinem la aceea persoana iar ea sa nu ii pese de noi nici macar un pic. Daca am putea sa ii poruncim inimii de cine sa se indragosteasca ar fi bine, pentru ca asa nu am mai avea de suferit de pe urma aceasta, dar din pacate nu putem face nimicsadtrebuie sa fim doar puternici ca sa reusim sa trecem peste asta.
Fi tare si mergi inainte oricat ti-ar fi de greu.Gandeste-te ca si maine e o zi care poate sa fi mai buna decat cea care a fost astazi.
Bafta si ai grija de tinehappy

| BlackheartQueen a răspuns:

Hey, am primit mesajul pe privat dar sunt membru junior si vad ca nu pot sa trimit nimic. poti sa imi trimiti tu id tau prin mesaj? happy Si sa-mi spui cand esti online de obicei.