| Peachy a întrebat:

De ce, de cele mai multe ori ne indragostim de un/o bad boy/girl cu toate ca stim ca vom suferi sau ca ne va dezamagi? Cu toate astea inca ne incapatanam sa il/o cucerim.

10 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Pentru ca va plac provocarile?!

| iloveunicorns a răspuns:

Pentur ca ne prostim.

| wolder a răspuns:

Nu alegem persoana potrivita, nu avem pricipii dupa care sa ne ghidam cand cautam pe cineva.
Trebuie sa fim mai cumpatati sa alegem si cu capul pentru a nu ne ranii inima.

| Tymycy a răspuns:

Pentru ca e ca o provocare pentru noi si pare si cand cineva nu se lasa usor de cucerit tu vrei si mai tare sa-l/o cuceresti. Sunt ca 2 magneti... uneori se atrag alteori...

| Azµre a răspuns:

Din prostie și din cauza faptului că nu știm exact ceea ce vrem de la viață. Dacă am știi am reuși să schimbăm acea persoană dintr-un/o bad boy/girl în ceva ce să ne placă și să putem iubi și să fim iubiți.

| Peachy explică (pentru Azµre):

Am observat ca raspunzi des la astfel de intrebari. Ai experienta in domeniu sau doar iti face placere sa iti exprimi punctul de vedere?

| Azµre a răspuns (pentru Peachy):

La ce te referi? Acum mi-am exprimat punctul de vedere și tot odată am întâlnit astfel de situație. Eu am fost un bad boy cum se zice și o fată foarte cuminte, tocilară cum le ziceți voi, mi-a captat atenția și uite că am acum 4 ani de zile cu ea și o iubesc enorm și pentru ea m-am schimbat.

| Raiiiisa a răspuns:

De obicei atat fetele cat si baietii sunt atrasi de acest gen de persoane.Sunt dezamagiti si ajung sa sufere pentru ca isi pun prea usor toate sentimentele pe tava in fata unei persoane care nu merita.

| matesanosa a răspuns:

Cine poate sa nu ne iubeasca pe noihappywe are rock!

| alexuutzz a răspuns:

Deci aici vorbesc in cunostinta de cauza, deci "o badgirl" cum ii spui tu se intampla sa sufere din anumite motive gen arata bine si este placuta de multi baieti si ii se urca la cap, si trateaza ibirea cu indifereta., si continuam sa incercam fiindca speram..ca poate poate o sa accepte.

Întrebări similare