| PinkyZummy a întrebat:

De ce de fiecare data dupa ce fac sex cu actualul iubit simt nevoia sa ma uit la pozele fostului?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Era mai bun fostul.In cazul intrebarii tale, la pat.Sau esti genul care alearga dupa mai multi iepuri?

| corbulalbrosu a răspuns:

Parerea mea, a fost mai bun decat cel actual.

| OldSoul a răspuns:

Pentru ca nu il iubesti cu adevarat si pentru ca stai cu el doar pentru al uita pe fostul.

| ywar a răspuns:

1. Nu dai doi bani pe actualul si il folosesti ca mascul de reproducere sau in cazul tau copulator.
2.Nu te-ai impacat cu trecutul, nu ti-ai clarificat cauzele care au stat la baza rupturii voastre.
3.Te uiti la poze, dar poate te-ai uita la el daca fata actualului mascul de reproducere ar fi schimbata cu cea a fostului.
Restul concluziilor le tragi singura, dar eu pot sa spun despre tine ca traiesti in minciuna. Nici... nici...

| MskDesign a răspuns:

Pentru ca inca il iubesti.Nu-i mai face sperante inutile actualului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ma insel cred ca ai facut sex si cu fostul si na poate a fost mai bun ca actualu tongue Ori daca n-ai facut ti se pare tie mai bun ori inca nu l-ai uitat si inca il iubesti cine stie tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing,spune-i actualului asta rolling on the floor. saracu prost, cred ca are zilele numarate.

| Hitback a răspuns:

Pentru ca nu il iubesti pe actualul ci pe fostul.

| frostxtq a răspuns:

Iti este dor de el.

| AndradaMelania a răspuns:

Raspunsul vine numai din interiorul inimii tale... poate ca inca mai ti a el si l-ai vrea inapoi. Daca e asa si actualul tau iubit tine la tine mai bine cruta-l de o suferinta si desparte-te de acum de el pentru ca daca nu o sa sufere mai tarziu...