| simplej a întrebat:

De ce de multe ori o fata care arata normal sau care e draguta e considera urata de baieti ? De ce exista doar urata si frumoasa si nimic intre? De ce cand o fata nu e aproape perfecta e vazuta automat ca fiind urata ? De ceeeeeee?

4 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

Asta e lumea in care traim: rea, egoista si superficiala. Pe ziua de azi, ceea ce vedem este si ceea ce trebuie sa credem, insa asa gandesc oamenii limitati. Trebuie sa invatam fiecare sa gandim peste limite, sa privim peste granitele aspectului fizic si sa privim ceea ce conteaza cel mai mult pe lumea asta: SUFLETUL! Cand timpul trece, la fel si frumusetea fizica, insa frumusetea sufleteasca ramane, ba chiar se face si mai puternica si chiar si mai frumoasa! Marea majoritatea baietilor asa sunt, superficiali, nepasand ce are fata in cap, ci doar le pasa ce "dotari" are fata respectiva. Mai exista si cazuri rare pentru baieti disperati care odata ce au pus ochii pe o fata, se duc repede la ea ca sa primeasca sex. Insa "papusile masculine" sunt constienti de cum arata si bineinteles vor si ei ceva de acelasi nivel ca si ei, apeland doar la farmecul lor masculin. Insa se vor trezi la 40 de ani, singuri si cu multe regrete, necunoscand niciodata dragostea adevarata!
Iti inteleg frustrarea perfect, dar exceptii exista, putine, dar exista! Sunt baieti care pun pret pe sufletul fetei, pe inteligenta ei si pe nobilitatea ei! Trebuie doar draguto sa-ti deschizi ochii, sa nu fii si tu ca si celelalte fete, care se uita doar la dotarile baietilor, care cad prada "papagalului" lor sau cei care au bani gramezi. Chiar daca nu pare baiatul respectiv genul tau, incearca macar, ai putea sa ai parte de o surpriza tare tare placuta. Nu-ti pierde speranta si nu te schimba, indiferent cum sunt cei din juru tau. Oamenii sufletisti nu vor disparea niciodata atata timp cat mai exista unii care raspandesc vorbele noastre si caile cele mai corecte de a fi. Nu uita ca suntem pana la urma umani, adica imperfecti dar trebuie sa ne iubim pentru cum suntem in interior!

| nicol20 a răspuns:

Exact aceeas problema am avut-o si eu sunt putin mai draguta dar nu sunt urata dar am fost catalogata mereu grasa dar am gasit pana la urma pe cineva sa ma placa si iubeasca asa cum sunt si pentru sufletul meu.Sincer am suferit enorm dar am trecut stii cum este vorba aceea un sut in fund un pas inainte.Trebuie sa ai incredere in tine si sa iti spui ca esti frumoasa.Mult succes si bafta

| ROB3RT89 a răspuns:

Pentru ca sunt multe persoane superficiale care nu stiu sa cunoasca o persoana mai bine,ei se ghideza numai dupa aparente! Sunt destui baieti care gandesc lucid si vor sa gaseasca o fata simpla care stie ce vrea de la viata... Daca tu esti persoana in cauza, stai linistita, vei intalni un baiat care sa te placa asa cum estihappy

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Majoritatea baietilor (a nu se intelege ca toti doresc asa ceva) isi doresc o priene dupa care sa planga si prieteni, e chestie de orgoliu si prostie masculina. Majoriatea se trezesc pe la 25-30 de ani sau pe la 17-19 ani.

Si sa iti zic si eu tie o chestie: Si fetele sunt la fel si ele cauta papusi barbi masculine, dar aste oameni sunt superficiali si isi doresc aspect si dupa poate si niste caracter.

Cu toti vrem sa fim invidiati, pentru ce avem fie vorba si de o alta fiinta.