Degeaba nu se holbeaza, eu cred ca te place. Nu te holbezi tot timpul la o persoana pe care o urasti. Nu stiu sa spun de ce se poarta asa, poate nu are incredere in sine. Poate ca si tu pari foarte rece, neinteresata si la varsta voastra multora le este frica sa fie respinsi. Chestiile amuzante le face ca sa iti atraga atentia, este un mod foarte bun de a agata pe cineva cu care nu ai nici o relatie.
As zice ca el vede in tine fata ideala dar inaccesibila. Daca nu a facut-o pana acum, in mod clar el nu va face primul pas. In locul tau eu I-as propune in fata sa vorbiti despre voi si sa ii spui ca nu intelegi comportarea lui fata de tine (la modul concret - vad ca in ore te uiti la mine des, dar altfel ma ignori). Daca esti mai tupeista ai putea fie sa ii spui ca daca ii place de tine este invitat sa incerce si s-ar putea sa aiba o surpriza placuta, fie sa ii spui si mai clar ca tu il placi si ai vrea sa fiti impreuna.
De zambit, tu stii mai bine cum zambesti, nu te putem contrazice. De urat, baiatul nu are motive, iar de placut, este posibil. Continua sa-i zambesti, dar nu asa cum ai spus.
Apropo, am uitat sa mentionez ca l-am ignorat prima data pentru ca de fiecare data cand ma duceam sa vorbesc cu el si il priveam in ochi ( verzi) cuvintele mi se opreau in gat si eram penibila. Totusi, n-are cum sa ma placa. Majoritatea tipilor care plac vreo fata ii spun asta din start, nu?
SongKangfan1 întreabă: