Acum sincer iti spu asa ca sunt fata. Noi fetele, automat suntem atrase de un baiat mai frrumos pana cand il cunoastem, daca vedem ca sufletul lui e mai prejos decat aspetul... logic ca nu mai esti atras de el. daca baiatul are suflet bun si infatisare buna automat il plac in continuare. Acum fiecare fata alege cu vrea, dar in mare parte toate fetele aleg dupa aspect, apoi dupa suflet si stiu ca este grsit.
In ziua de azi nu se uita aproape nicio fata la suflet, cel putin nu alea sub 25 de ani, nu prea vor relatii serioase, vor doar sa se distreze si ca sa se distreze au nevoie de cineva cu bani, nu de cineva cu un suflet bun. Cum sa zic. mentalitatea e foarte schimbata si o sa fie mai greu sa gasesti o fata cu capul pe umeri sa nu se uite la aspectul fizic sau la banii pe care ii ai in buzunar.
Eu zic sa nu incetezi sa cauti o fata potrivita, pana la urma tot o sa gasesti
Multa bafta!
Man, pe site-urile de dating în spatele unei poze cu o fată superbă poate să fie un șofer de tir burtos și cu chelie...
Nici Facebook nu este,de asta sunt fetele asa unicate,rare,stii un savant a spus tot ce privesc in jurul meu este jocul reproduceri umane, nu e vorba de dating, fetele frumoase si de aici primesc multe mesaje la fel si baieti frumosi, in fapt ne asociem cu oamenii populari, frumosi, cum ai spus si tu multi ti au dat mesaje ca erai pe locul 1 doar ca erai pe locul 1, vrem sa fim si noi langa ei
Pentru că majoritatea fetelor de pe TPU au vreo 16 ani și habar nu au ce vor.
Atitudinea contează mai mult decât orice ai avea. Sufletul e o tâmpenie. N-o să te placă mai mult dacă iubești pisicile.
Și ai dreptate, dacă îmi fac 2 conturi de Facebook, unul cu un tip care arata bine si unul cu unul care nu arata bine și dau mesaj la 10 fete după fiecare cont, chiar dacă aș avea exact ce visează ele de la un tip, dar aș fi pe contul tipului urat, nu aș reuși să fac să îmi răspundă de 3 ori la rând nici 2 din alea 10 (dacă ar arăta bine), pe când ăla care arată bine, ar agăța ușor vreo 8 chiar dacă e prost de dă în gropi.
Viața e grea
Contează și sufletul, dar și aspectul.
Iar faptul că ești din start nesincer îți scade șansele enorm.
Sufletul si marimea din pantaloni. Orice om, chiar si tu, isi doreste sa aiba ce-i mai bun. De ce ar sta o fata cu unul urat si cu suflet mare cand poate sa stea cu unul frumos si cu suflet mare?
Cred ca pe siteurile de dating intalnesti 90% ciudati si ciudate. Nu am multa experienta, m-am intalnit cu un singur baiat de pe un astfel de site si era super-ciudat. Mi-a propus, la prima intalnire, sa mergem la el acasa, unde locuieste cu mama lui intr-o garsoniera, dar ea e mai surda si se uita mult la TV, deci putem face "prostii" fara sa ne deranjeze. Cand am refuzat, mi-a spus ca nu imi va plati sucul (oricum nu l-as fi lasat, mi se pare nepoliticos ca la primele intalniri sa lasi baiatul sa plateasca consumatia)
Nu m-am gandit la asta, mai degraba vroia distractie, dar eu nu am fost niciodata genul care sa dea in populatie. Totusi, ideea ca nu imi plateste sucul! mi s-a parut de absolut epica.
Nu era urat, era absolut normal. Nu neaparat genul meu (imi plac barbatii mari, masivi), dar in mod cert nu era urat. Era imbracat frumos, avea un job bine platit (eu eram o parlita de studenta care traia din bursa si ce mai lucram suplimentar, vesnic cu pantofii rupti si fara un chior in buzunar), dar banuiesc ca era dependent de maica-sa. Nu mi se pare ca e normal ca un barbat de 26-27 de ani sa trasca cu mama lui intr-o garsoniera (dormind amandoi in camera), desi isi permit sa aiba ceva mai bun (avea o masina destul de scumpa)
Atitudinea contează mai mult decât orice.
Doar că e greu ca ea să-ți ia în serios atitudinea dacă arați foarte aiurea sau ai niște dizabilități sau ceva de genul. Adică tu te duci la ea cu un tupeu ca și cum ai fi Cristiano Ronaldo, dar tu ai o problemă din naștere și te uiți chiorâș e greu să te ia în serios.
Salut,
Ce te face sa crezi ca difera fetele? Majoritatea fetetelor de aici au cont si pe facebuck,mai putin pe site-uri de dating.
Ideea e aceiasi,aspectul fizic si apoi vorbim de caracter,personalitate.
Dar sa nu uitam nici de carisma,tachinare etc.
Conteaza sa stii sa le aduci si intr-o anumita stare.
Apoi nu mai scapi de ele.
Dar de, aspectul fizic e ca un interviu de angajare, daca nu treci de el, nu poti sa te dezvolti si sa-ti pui in valuare calitatile.
E primul, ca si aspectul.
Banuiesc ca la poza cu un baiat urat nici nu te-au bagat in seama
De vina e si societatea asta ipocrita unde trebuie sa ne prefacem sa fim morali sa parem a nu fi superficiali, normal ca uni sunt falsi si vin cu sufletul contaza sa stii ca sunt si baieti care vin cu asta si eu credeam asta acum 2, 3 ani, pana m-am documentat man, credeam ca omul e o fiinta monogama si ca curvia e ceva rau, religia man tampeste lumea si le baga niste concepti total aiurea, femeile sa le fie rusine de sexualitatea lor iar barbati sa fie calul care trage caruta dupa el.
Ray asta crede ca daca arati bine si esti prost de puti agati tipe care arata bine si sunt si inteligente, ce sa faci, asta e.
Nu mai zic ca daca esti urat si cu bani nu freci modele pana obosesti, mno.
@Ray
Nu generaliza, nu toate fetele de pe TPU sunt cum zici tu, nu stiu cum de ai ajuns tu la concluzia asta, zici ca toate fetele de pe TPU sunt niste ingerasi care vor doar sufletele calde iar alea vor doar bani. Pe ambele site-uri gasesti tipe diferite, intotdeauna o sa fie mai putine alea care sunt inteligente si vor un tip mai mult inteligent decat sa arate bine.Pentru unele femei nu conteaza asa mult aspectul si te pot iubi chiar daca nu esti Don Juan.
Apoi acolo intrii cu scopul sa ti-o tragi sau sa te bagi in o relatie, aici intrii cu scopul sa ajuti pe cineva cu un sfat ( sau cel putin asta trebuie sa fie scopul ).
Asta nu se aplica numai la fete si la baieti,ia da-te tu fata pe site-uri de intalniri si vei obtine acelasi rezultat.
Pe internet, pe site-uri de intalniri nu vei gasi fete cu ``creier`` sau cel putin foarte rar, aici pe TPU fetele (majoritatea)sunt sincere pentru ca ce motiv ar avea sa minta, dar pe site-uri de intalniri fetele nu-si doresc decat o intalnire cu cineva frumos, desi unele pun poze cu alte persoane si ele sunt foarte urate.
O buna prietena care e inteligenta mi-a spus ca si ea e atrasa de barbati frumosi dar a dat o sana la un baiat care deci nu o atrage fizic sa obisnuit cu el, eu vorbesc de prima impresie, mergi pe strada vezi o fata frumoasa te atrage involuntar, instant indiferent de cat de smart e plus ca noi consideram oamenii frumosi ca fiind inteligenti si cu o personalitate buna vezi efectul hallo efect
Fetele inteligente nu sunt atrase de baieti frumosi? prima impresie nu are legatura cu inteligenta vei vedea asta cand ajungi la pubertate.
Nu am convingeri sau credinte,religi,idei preconcepute,pur simplu spun ca prima impresie conteaza,deci aspectul fizic conteaza,ok am inteles asta ce fac? ma pun pe slabit,ma duc la sala,cardio,culturism,haine frumoase,vad ca si personalitatea conteaza deci ma pun sa invat, inteligenta conteaza, banii, sanatatea etc multi nu ma inteleg, nici eu cateodata
LOL.trist. vorba e una, fapta alta.
unu la mana TPU nu e site de matrimoniale.
Ai dreptate parțial. Prima impresie contează dar doar ca primă impresie. Te uiți într-adevăr după o tipă care arata bine. Dar dacă atunci când deschide gura vorbește dezarticulat și mai scoate și niște aberații monumentale, sau e încălțată cu niște toace care-i sucesc gleznele din 3 în 3 metri pentru că nu știe să meargă pe ele (mi s-a întâmplat) ce ai să faci? O să te riști să iesi cu ea numai pentru speranța că o să ajungi să i-o pui? sau o să fugi cât vezi cu ochii iar ea o să tragă concluzia că "toți bărbații e niște porci"?
Deci contează aspectul fizic pentru prima impresie dar numai pentru primele 5 min. Apoi dacă n-ai altele care să susțină acel aspect fizic, totul e egal cu zero.