Hei
cine te face sa plangi nu te merita.
deci capul sus. nu-i arata ca iti pasa, fii indiferenta cu el, chiar daca inauntrul tau ti se rupe inima.
am simtit si eu asa ceva si stiu cum e.mie imi venea sa stau toata ziua singura inchisa in camera mea si sa scriu pe un caiet love sucks
insa am depasit acea perioada
si sunt sigura ca si tu vei face la fel
mai sunt multi multi baieti incearca sa socializezi, sa cunosti cat mai multa lume, si pun pariu ca ai prieteni multi care sa te scoata din acest impas:*******
asa ca hai. ce mai astepti zambeste
Vezi.nu esti u singura in aceasta situatie, insa unii au trecut peste. asa vei face si tu:*:*:**:
>
Si eu sunt exact asa in momentul de fata Nu mai prea mananc, nu pot dormi, in fiecare moment ma abtin sa nu plang, nu mai pot asculta muzica. Dar dupa un anumit timp trece si durerea, si vei intalni alt baiat, si tot asa.
Da.eu! de 3 luni nu mai e langa mine.am pe altcineva dar ma gandesc numai la el.il iubesc din tot sufletu.toata lumea o sa iti zica chestia asta " uita l.nu merita ".si.asa zic si eu la ceilalti care au nevoie de sfatu` meu.dar stiu ca e asa greu sa uiti o pers.chiar daca iti face rau, nu pot sa uiti pentru ca te a facut candva fericita.este bine sa ai incredere in cel de sus ca totul va fi bine.si va fi.o sa vezi
Motivul pentru care suferim atat consta in intensitatea sentimentelor noastre.Cu cat sentimentele sunt mai puternice cu atat suferinta provocata la despartire va fi mai grea de indurat.In general atunci cand iubim pe cineva ne dedicam trup si/sau suflet pentru cel drag, iar atunci cand totul este in zadar la final melancolia pune stapanire pe noi.Cu toate astea, ranile sunt facut spre a fi vindecate, iar mai devreme sau mai tarziu vei trece peste. Bafta iubita>
SI in momentul de fata sunt asa dar m-am saturat sa-mi plang de mila mereu si de aia incerc sa-mi ocup timpul ca sa nu mai am timp de gandire, ca sa nu ma mai gandesc la ce simt, e o durere atat de profunda incat simti ca vrei sa tipi din toti ranunchii dar stii ca daca ai face-o nimeni nu te-ar auzi.cam asa ceva nu? scumpo doare dar crede-ma mai tarziu tot noua ne va fi bine.:*incearca sa iti ocupi timpul cu prietenii asta ajuta mai mereu.:*:*:*
Sti ce si eu am treut prin asta... toata lumea care iubeste trece. Atunci cand iubesti pui binele persoanei iubite inaintea binelui tau ...Sa suferi in tacere atunci can diubesti o persoana da dovada da foarte multa iubire. si sa iti spun ceva dureaza foarte mult. Atunci cand iubesti iubesti pentru todeauna. Doar ca dupa un timp nuvei mai suferi
Stiu exact cum e, iar sfaturile date pana acum sunt destule iar eu nu mai am nimic de adaugat. Am trecut prin asta, dar parca m-am batut cu mine si nu stiu de unde am avut atat de multa putere si vointa inkat am alungat sentimentul si nu parea deloc ca ink mi-ar mai pasa de cele intamplate, dar de fapt totul ink mai dainuie si cand iese kate putin la suprafata, iti lasa o mica rana. Eu am invatat sa-mi alung sentimentele. Park m-as impune in fata lor. Mi s-a spus ca sunt puternik, dar nu stiu asta.cand eram distrusa la un moment dat mi-am zis ca am suferit prea mult si ca n-are rost. Daca totul e in zadar de ce mai continui? Si m-am batut cu mine si am castigat . desi ink mai iubesc akea persoana, nu se vede, nu se stie.si nu se va afla.va ramane in inima mea
La mine suferinta a durat pana cand mi-am gasit altu'...cand mi-am gasit a fost mult mai usor sa trec peste suferinta... poate gasindu-ti sh u pe cineva va fi mai usor sa trece peste toate
Am trecut si eu prin asa ceva...am plans, am suferit foarte mult dar am realizat ca face El Doamne Doamne ceva si le aranjeaza in asa fel incat sa fie bine. Acum dupa aproximativ un an de suferinta si singuratate am gasit pe cineva care ma respecta si cel mai important pentru mine e ca m-a asteptat intregul an ca sa trec peste...si sa pot fi cu el. Vei suferi o perioada dar crede-ma timpul e cel mai bun prieten!