| Faviu a întrebat:

De ce doare chiar asa de tare iubirea?

8 răspunsuri:
| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Buna.
Iubirea doare pentru ca atunci cand iubesti,ai multe sentimente de aratat,iar atunci cand le arati persoanei, unori le apreciaza, alteori profita si isi bate joc.asta depinde de fiecare persoanasadeu cel putin,mi-as dori sa mai existe persoane(baieti) care sa aiba si ei sentimente,si sa nu isi bata jocsaddar asta e...
p.s - daca iubesti o persoana care nu merita, incearca sa te desprinzi de ea, chiar daca e greu.mai tarziu iti va fi mai bine.
te pup>; d

| edy132 a răspuns:

Iubirea e indiferenta celui de langa tine. Dragostea-i oarba si nu poti vedea ce e evident decat atunci cand e prea tarziu.Pentru ca EA e iubirea ta actuala si curva lui de aseara.Tot ce poti face acum e sa lasi sa doara.

| nonny50 a răspuns:

Pentru că nu știm să ne bucurăm de ea și sunt mulți trădători de sentimente si daca incepe sa doara nu mai e iubire! happy

| source a răspuns:

Eu am o vorba, mai bina sa doara uneori decat sa nu o traiesti si sa nu sti cum e big grin, doare pe moment dar pe viitor sti cum sa procedezi mai bine

| amalia_4709 a răspuns:

Asta as vrea sa stiu si eu.[:-

| dolcEE a răspuns:

Deeee ciuda!

| Gabitzaa a răspuns:

Pentru ca daca n'ar durea nu ar mai fi iubirewinking

| SaGeAtAnEaGrA a răspuns:

Iubirea doare pentru ca e penala de ce fiindca cam toate fetele din ziua de azi sunt tarfe (repet nu toate ) si e cam greu sa mai gasesti o fata asa bine nici noi baieti nu suntem sfinti dar urasc cand daruiesti iubire neconditionat si isi bate joc mai ales cala mine e limitat 99 la suta deoarece restul de 1 e ura care o am in suflet pentru cese poate intampla. dar cand ajunge full de iubire cea ce e rar la mine e ca dreaku nai ce sa faci pe moment esti dead.

Întrebări similare