Bună.
Pentru că nu știm să ne bucurăm de ea și sunt mulți trădători de sentimente!
Pa, pa.
Buna pai ca nu stim sa o pretuim cand o aveam si pentru ca daca ar fi totul perfect p lumea asta de ce am mai trai? trebuie sa mai si suferim
De ce totul trebuie sa aiba un raspuns?!?
iubirea este trecatoare.[la o anumita varsta] si doare pentru ca nu gandim. pentru ca punem suflet, ne indragostim prematur si inutil iar apoi ramanem cu batista la nas intrebandu'ne unde am gresit.
sa zicem ca aceasta "parte dureroara" a iubirii face parte din dezvoltarea noastra ca persoana. mie imi place sa cred ca dupa fiecare relatie ai ceva de invatat si dupa fiecare despartire mai primesti o lectie de viitor si capeti asa zisa 'experienta".
daca vrei sa nu suferi trebuie ori sa fii o persoana nepasatoare ori...sa ai parte de multa dragoste [reciproca] ce iti garanteaza o relatie lunga si frumoasa.
ai grija!
xoxo
Iubirea doare daca iubesti pe cineva si acea persoana sa nu simta acelasi lucru, dar e si mai dureroasa sa iubesti pe cineva si sa nu gasesti niciodata curajul sa îi marturisasti ca simti.
Buna ziua, iubirea nu doare. Doare tradarea, doare nepasarea, doare neincrederea, doare minciuna. Pa
Iubirea doare atunci cand nu e impartasita.De ce? Pentru ca unul iubeste neconditionat iar celalalt doar simuleaza.
Criza e de vina! Nu sunt bani de antibiotice glumeam! Mai bine sa ne doara pe noi undeva de ea!