| AdelaDiana a întrebat:

De ce doi fosti iubitit intotdeauna ajuns sa se urasca? Citi prieteni am avut toti ma urasc si eu ii urasc.Fostul prieten ma uraste pe mine si asctualul iubit, dar in deosebi pe actualul pentru ca trebuia sa aleg intre fostul si actualul si am ales actualul si din cauza lui ma pierdut.
Dar totusi de ce ajungem la ura?

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Din orgoliu ranit,din vanitate,din frustrare,din imaturitate!
Din fericire,in cazul tau nu putem vorbi despre ura,mai mult despre o antipatie accentuata.
Ura,ca si dragostea,au nevoie de un grad anume de maturitate,de judecata si experienta,iar voi acum sunteti doar in antrenamente.
Sa nu ma intelegi gresit,esti plina de patima si esti sigura ca mai mult sa urasti sau sa iubesti,nu se poate!
Se poate,vei vedea!
Ca sa nu mai ajungi la ura,intelege-l pe celalalt,pune-te in locul lui,dezbraca-te de pielea ta si intra intr-a lui. Abia atunci vei intelege de ce iti spune un lucru sau altul,daca ai fi in locul lui,tu poate faci mai rau! Arata-le ca-i intelegi si vor recunoaste superioritatea ta.
Poti ierta, poti ignora, poti zambi.
Rautatea nu e necesara.
Nimanui!

| Anet a răspuns:

Doi iubiti nu ajung intotdeauna sa se urasca, si spun asta fiindca eu de exemplu pastrez inca legatura cu 3 dintre fostii mei prieteni si suntem in relatii chiar foarte bune, unul dintre ei fiind prietenul meu cel mai bun.Acum depinde de persoana la persoana insa eu consider ca din moment ce intre 2 persoane a existat o relatie bazata pe dragoste si respect, aceea iubire se poate transforma intr-o prietenie sincera mai ales ca ajungi sa cunosti altfel un iubit/o iubita.

| StillMissYou a răspuns:

Pentru ca dupa iubire vine ura... asa cum si dupa doare vine ploaie :-) Nu cred ca cineva iti va putea raspunde exact de ce? asta nu se stie dar eu cred din cauza ca ai iubit si ai tinut mult la persoana ceea si cind te raneste te doare. asa cum si cind te frigi sau te loveste de ceva dureros totusi te enervezi si uneori iti vine a plange :-) sper ca vei intelege ce am invedre. :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda... si apoi ne blocam reciproc pe sute-uri, telefon, nu e placut, cindva ai iubit-o cu atita patima iar altadata urasti si ignori acea persoana extrem.