| Adriana_9241 a întrebat:

De ce doi oameni care se iubesc atat de mult se despart atat de repede? FUNDITA happy

Răspuns Câştigător
| victoR1k_1606 a răspuns:

Pentru ca-s tampiti ma frate, d-asta, vreau sa stiu, EXISTA MA iubire adevarata? iubire reciproca ca, de mult nu am mai intalnit. E chiar asa rara? Scuze ca am schimbat subiectul, dar nu am ce spune aici, numai ei stiu care a fost cauza. Si chiar, crezi ca s-au iubit asa mult? iubirea e ceva divin ma, d-apoi cand iubesti si esti iubit nu te mai saturi iti spun eu.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pentru ca relatiile in care cei doi sunt prea diferiti nu sunt facute sa fie de durata. Poate ca contrariile se atrag pe moment, insa in timp diferentele incep sa fie pronuntate

| Romancutza a răspuns:

Tu mai esti sigura ca ei sa-u iubit vreodata? Eu una cred ca a fost doar o atractie.

Un cuplu se poate desparti din multe motivetongueoate au intalnit pe altcineva, distanta, poate s-au lasat influentati de familie sau prieteni.Mai este posibil ca cuplu sa nu se mai inteleaga, si sa-u gandit ca despartirea este cea mai buna alegere, sau poate ca unu dintre ei are ceva probleme, este stresat si nu vrea ca penrsoana de langa el sa aiba probleme si el, sa nu o streseze.

| Blondamea a răspuns:

Din cauza neintelegerilor

| Lacoste a răspuns:

Sometimes love isn't enough.

| doinitza12 a răspuns:

Stiu ce inseamna asta fiindca si eu am trecut prin asta...
este din cauza ca soartae impotiva unei dragoste adevarate

| Puyaxxx a răspuns:

Asa-i viata big grinbig grin

| Nicoleta_6037 a răspuns:

Daca se iubesc foarte mult devin gelosi, ori unuia dintre ei i se pare ca face misto (asta e si in cazul meu)...si nu se mai inteleg de atata iubire...