| AmaliaApetri a întrebat:

De ce dracu' cineva iti arata o buna perioda de timp ca tine la tine, nu-ti spune ca te place, dar iti arata din plin iar atunci cand ii recunosti ca tii la el, te refuza?
Ce motiv sa ai sa faci asta?

Si mai mult de atat, dupa incident(dupa ce i-am spus) se uita la mine trist si abatut, de parca eu l-as fi refuzat...
A dracu' situatie. Inca mai incearca sa-mi atraga atentia dar eu cred ca o sa continui sa-l ignor. Nu a pomenit nici macar un cuvant despre ce s-a intamplat (am vorbit pe facebook) ...nici unul.Se comporta ca inainte, doar ca se uita trist si abatut.Asta n-ai cum sa nu observi. Inainte imi zambea...acum e doar trist. Pare sa ascunda ceva.
Nu pot sa-l intreb ce, nu mai pot sa fiu refuzata a doua oara.

12 răspunsuri:
| ursachy a răspuns:

Are prietena dar in acelasi timp ii place si de tine... si de asta a facut fata aia de dezamagit ..ca stie ca si tu il placi dar nu are ce sa faca si ii pare rau ca nu poate face nimic in privinta asta ..probabil are prietena de mult timp si asta iti ascunde ..si sufera in tacere. crede-ma ca asa e.

| AmaliaApetri explică (pentru ursachy):

N-are sigur iubita, are un imens grup de prieteni si prietene dar nu si iubita.
Forever singlelaughing.

| ursachy a răspuns (pentru AmaliaApetri):

Never say never... nu ai de unde sa stii ...nu baga mana in foc crede=ma ca am trecut si eu printr-o expierenta de genul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece probabil se simtea atras de tine atit timp cit esrati prieteni, acum cind stie ca il placi, se simte erou, insa nu vrea sa te supere.
a doua varianta:are ceva probleme si nu poate sa se intilneasca cu tine, dracu' stie ce probleme

| SakonSIUkon a răspuns:

Tocmai ca sa dracui a facut asta.

| AmaliaApetri explică (pentru SakonSIUkon):

Da...singurul motiv asta e.
Imi cer scuze daca te deranjeaza limbajul meu, dar uneori asa se mai reactioneaza cand te simti frustrat si nu intelegi nimic.

| SakonSIUkon a răspuns (pentru AmaliaApetri):

Neah nu era chestia de limbaj, faptul ca a reusit sa te enerveze..asta i-a iesit.

Răspuns utilizator avertizat
| simonikxd a răspuns:

Doamne asa mi s-a intamplat si mie tot ce iti pot spune e ca nu mai insista o perioada se timp [ignora-l] si el va veni la tine kiss

| AmaliaApetri explică (pentru simonikxd):

Ti s-a intamplat in urma cu mult timp sau recent? Daca ti s-a intamplat in urma cu mai mult timp, spune-mi te rog ce s-a intamplat pana la urma...

| simonikxd a răspuns (pentru AmaliaApetri):

Baga id asta : simonaaa99 si iti pov tot

| Costea_Paul_1992 a răspuns:

Nu ii da voie mamica sa aiba o prietenalaughing