Rutina pune isi spune cuvantul foarte mult in relatiile de durata si pe langa rutina mai e lipsa de comunicare si preocuparea cu diferite activitati... altele si altele care te tin departe de casa si familie, gen munca si obligatiile... Eu sunt de parere ca perioada cea mai frumoasa a unei relatii este de 3-4 luni, atunci cunosti persoana de langa tine cel mai bine, ce trece de perioada asta inevitabil intervine rutina dar cu multa comunicare si intelegere acest "mic" obstacol se poate depasi fara un strop de transpiratie. Comunicarea intre persoane ne tine pe pamant si dragostea tine pamantul pe orbita! Bye Bye
Eu si sotul meu suntem de 35 de ani impreuna, relatia a rezistat si rezista deoarece ne-am casatorit din dragoste nu din interes, intre noi exista incredere si respect reciproc, comunicare si din toate acestea au rezultat 5 copii extraordinari ce ne sunt alaturi mereu.
Secretul longevitatii in cuplu? Chiar nu stiu, m-as bucura si eu sa aflu :p.
Dar stiu ca este foarte importanta comunicarea, respectul si increderea. Daca nu exista aceste 3 criterii .eu cred ca relatia este dusa pe rapa.
:*
Cred ca dragostea poate fi eterna insa ca si toate sentimentele din lume trebuie reinnoite si alimentate mereu...Asa ca depinde de capacitatea fiecaruia de a o mentine puternica si frumoasaDesigur se necesita doua persoane in lupta.
Exact nu pot sa-ti raspund la intrebare dau doar cu presupusu...
presupun ca de-a lungul anilor sunt chestii care pe moment par insignifiante dar se aduna ...sau pur si simplu se plictisesc ...se distanteaza...sau poate gasesc o alta persoana... secretul nu e un secret.
in primul rand intr-o relatie de cuplu comunicarea e cea mai importanta apoi increderea, intelegerea, sex-ul(are un rol )si totdeauna ar trebui un pic de adrenalina .ca lucrurile sa nu devina monotone.
Un secret nu este... dar eu cred in aceste cuvinte : "ce e al meu e pus deoparte "...pentru a dura relatzia pana la sf vietzii trebuie intzelegere, incredere si bun simtz
Nu cred ca ar exista vreun secret...si nu exista relatie de 20 de ani in care sa fie totul superb... pur si simplu cu trecerea anilor accepti defectele celui de langa tine, il respecti, te respecta si asa ajungi sa iubesti bunatatea ce ti'o ofera omul de langa tine