| andri22 a întrebat:

De ce dragostea provoaca suferinte?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca e un sentiment complex si atunci cand iubim si nu suntem iubiti ni se rupe cerul. Eu am o vorba... dragostea poate provoca cea mai mare tristete sau cea mai mare fericire din viata unui om.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pentru ca asa e dragostea...nu exista dragoste fara suferinta

| HueyFreeman a răspuns:

Nu dragostea o face, ci prostia. Daca nu ar mai "gandi" cu inima (organ ce nu are nici cea mai mica legatura cu aceasta activitate) atunci nu ar mai suferi atatia.

Răspuns utilizator avertizat
| SasukeCS2 a răspuns:

Pentru ca unde e bine este si rau, dar asta nu insemna dragoste=suferinta!

| Vlad5631 a răspuns:

Cand doua parsoane se indragostesc una de cealalta se creaza o legatura, iar cu cat persoanele acelea petrec mai mult timp impreuna acea legatura devine mai stransa, cu cat acea legatura devine mai stransa indragostitii devin mai "paranoici", de gen " de ce i-ai dat aleia like pe facebook" sau, "unde ai fost, de ce a durat atat?" etc... cand unul dintre indragostiti il minte pe celalalt de regula pentru a il proteja iar cealalta persoana afla ca a fost mintita, se simte tradata si manipulata, iar cand iubitii se despartesc acea legatura se rupe, cu cat legatura a fost mai stransa cu atat suferinta este mai mare big grin sper ca te-am ajutat, o zi buna.

| PainMax1985 a răspuns:

Daca o faci cu cap nu prvoaca decat eventual copii. :) Uite un link care iti va raspunde laa unele itrebari http://multimedia-lateral-dezvoltatu.blogspot.ro/......l-cel.html

| Octavia0103 a răspuns:

Pentru ca sa fie pretuita si amintita, pentru ca e ceva sublim. Nu te chinui sa intelegi de ce, doar simte-o si hraneste-te cu ea.