Man,realtie serioasa intre doua persoane exista numai dupa ce s-au saturat ambele parti de calarie.Atunci cand fetei ii vine 78% mintea la cap si vede ca au trecut anii si ea nu are niciun rost pe pamantul asta.la fel si in cazul barbatilor.Mie unul mi-a venit acel procent de creier abia la 37 de ani cand m=a plesnit in cap gandul ca nu am niciun rost pe acest pamant.Nu nevasta, nu copil, nu serviciu, nu nimic.Asa si in cazul femeilor, cand satule de calarie, isi da seama ca nu au facut nimic in viata lor, nimic pentru sufletul lor.De-aia se spune ca c*rvele gasesc baieti buni. Deci sunt si fete serioase dar inca nu si-au dat seama, inca alearga dupa cai verzi.
Crezi ca rostul vieti este sa ai aceste lucruri? asta e scopul vieti? noi barbati ne maturizam greu si de multe ori maturizarea asta cere timp si apare cand se intampla ceva grav
Dumnezeu se scrie cu literă mare, nu uita.
În ziua de astăzi, sinceritatea este rar întâlnită, dar totuşi există la unele persoane.
Nu, nu ceri imposibilul.
Esti tu prost (sau ea). De obicei voi astia care suferiti atat sunteti pampalai
Sunt dar foarte rare, sunt pe cale de disparitie. Te cred ca nu mai vrei relatie, cel putin pana nu treci peste fosta, CU TIRUL!
Nu imi e frica stai chill. Am 22 si am avut multe relatii esuate, de aceea mi-am si facut acest cont sa incerc sa ajut pe altii sa nu faca greselile pe care le-am facut eu. In ceea ce priveste fetele stai calm ca am avut si eu parte de niste fete care au stiut sa strice tot ce ma chinuiam eu sa construiesc. Gandeste-te cum e sa treci peste o relatie de 3 ani in care ati si locuit impreuna iar dupa ce iti revii si o iei de la inceput sa dai de alta, care in timp se dovedeste a fi la fel. Inca 2 ani pierduti dupa. Dar nu regret, din fiecare relatie am avut ceva de invatat si m-au invatat sa imi aleg altfel persoana cu care vreau sa fiu.
Le poti faci tu sincere, repetandu-le intotdeauna acest lucru, le va intra in memorie, de exemplu la inceputul oricarei relatii poti vorbi deschis cu partenera caci cel mai bine e sa-ti spuna adevarul, chiar daca e un lucru rau, macar e adevarul, caci adevarul spus e pe jumatate iertat ( pentru cine poate, eu asa macar pot afla adevarul... )
Sincer numai vreau relati m-am saturat de ele
De acord cu tine!
Unele fete sunt mai muiste decat suntem noi...baietii...scuzati exprimarea ) acele fete sincere sunt rare, dar exista
anonim_4396 întreabă:
SergiuMD întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă: