| NascutSaFiuTrist a întrebat:

De ce dupa atatia ani inca ma bantuieste trecutul meu, amintirile cu ea, de ce cand inchid ochii vad numai chipul ei si cand respir inca ii simt mirosul care sincer sa fiu ma inebuneste si ma face sa imi doresc sa nu ma fi nascut niciodata si sa nu o fi cunoscut niciodata, de ce cand aud numele ei inima mea tresare si parca vrea sa-mi sara din piept, de ce am impresia ca lumea mea a plecat odata cu ea si ca eu, desi sunt inconjurat de prieteni care ma sustin, parca sunt singur pe pamant, de ce am ajuns asa de patetic inacat sa nu mai ies din casa si sa ascult la nesfarsit mariah carey -my all eu care eram inima petrecerilor, inima grupului de amici, de ce intotdeauna o poveste de iubire se termina prin suferinta, regrete si multe vorbe urate spuse la suferinta? Oare meritam noi sa suferim pentru cineva care pe parcursul timpului se dovedeste a nu merita iubirea si sentimentele puse pentru acea persoana? Desi au trecut 10 ani de cand nu ne-am mai vb inima mea nu vrea sa inceteze sa tot bata pentru ea si ma taraste in trecut noapte de noapte retraind acele clipe frumoase care doar fac sa imi amplifice durerea pe care o simt si care ma chinuie de atata amar de vreme.As vrea ca maine sa ma trezesc din nou la 14 ani si sa iau viata de la capat fara sa ma mai indragostesc de ea fara ca sa mai sufar atat fara rost...dar inima parca imi zice ca ma mint singur si ca nu as face cum imi dicteaza mintea si ca as vrea sa traiesc din nou clipele frumoase petrecute impreuna chiar daca stiu ca dupa 2 ani frumosi stiu ca vor urma 10 de suferinta. Oare de ce inima mea gandeste asa? De ce inca o mai iubesc in ciuda raului facut! Doamne in acesti 10 ani m-am rugat la tine seara de seara sa o uit fara nici un rezultat as vrea sa stiu ce rau atat de mare am facut in viata mea sa am asa soarta? Sry daca v-am plictist dar simteam nevoia sa ma confesez cuiva dupa atata timp in care numai eu am stiut cat de greu imi este. Daca vreti puteti lasa ceva sfaturi.Ty.

Răspuns Câştigător
| DiazAndreea a răspuns:

Buna! este greu sa uiti cand iubesti cu adevarat, dar cred ca dupa atata timp ar fi trebuit sa treci peste asta, plus ca trebuie sa iti faci si tu o familie, sa iti vezi de viata ta, ceea ce ea presaupun ca a facut-o deja.
Este rau cand cineva te afce sa suferi si eu am suferit, dar am si facut sa sufere, asta a fost mai mult din razbunare. treimitemi mesaj pe privat consider ca...e mai bine asa.
O sa fie bine, o sa treci si peste asta ajutat

14 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Off..tristule..mai asteapta putin..nu te taia cu lama... mai sunt cateva zile pana la sfarsitul lumii...hee hee

traieste-ti frate viata nu te mai gandi la ea si gata. daca n-a mers relatia n-a mers si gata.viata merge inainte. punct

| NascutSaFiuTrist explică (pentru KaterinaPetrova):

Hey w8 nu sunt chiar asa de disperat incat sa ma sinucid, stai calma nu sunt genu prefer o bere, un meci cu prietenii doar nu-s nebun sa ma omor pentru o fata oricat as iubi-o. Viata mea sta inainte de toate!

| SeeDifference a răspuns (pentru NascutSaFiuTrist):

Bravo!

| AshEldo a răspuns:

In primul rand, ai scris foarte mult, cand ai fi putut prezenta aceeasi poveste in cinci randuri thinking
Din cate am inteles eu, tu vorbesti de o fata de care te-ai ''indragostit'' la 14 ani (acum 10 ani), asta inseamna ca ai deja 24 de anihee hee pai si la o asemenea varsta tu inca visezi la o fata cu care n-ai mai vorbit de atata timp. Cred ca a sosit vremea sa treci peste aceasta experienta. Oricat de mult te-ai gandi la ea, nu se mai intoarce, mai mult de atat, isi traieste viata.
Si acum pe bune, ce iubire ai fi putut tu experimenta la 14 ani? Eu cred ca ti-a placut de ea si cu timpul a devenit o obsesie. Mai bine ai mai iesi din cand in cand cu prietenii in loc sa stai inchis in camera ta si sa-ti plangi singur de mila.
Nu este nimic rau in a tine atat de mult la o persoana, dar este gresit sa-ti faci rau singur.

| NascutSaFiuTrist explică (pentru AshEldo):

Ufff banuiesc inca nu ai intalnit persoana pe care sa o iubesti asa cum am iubit-o eu dar cand va aparea vei realiza ca tot ce am zis eu are un sens. Cand iubesti cu adevarat a place nu-si are locul intr-o relatie, cand zici "imi place" zici imi place sa mananc pizza si cand iubesti zici iubesc, eu o iubeam asta e ceva total diferit si in plus nu conteaza varsta la fel poti sa iubesti si la 70 de ani si la 14 si la 20 parerea mea. Oricum mersi ca ai fost sincer/a si ai zis ce aveai de zis.

| AtashiNoBakaDesu a răspuns:

Wow...
In primul rand, tot respectul! Apoi...imi pare foarte rau pentru ceea ce s-a intamplat. Un om ca tine nu merita asta.
Nu stiu ce sa zic sad
Nu ai incercat sa gasesti pe altcineva? Sau sa faci ceva sa o uiti?

| NascutSaFiuTrist explică (pentru AtashiNoBakaDesu):

Pai am incercat am fost cu cateva fete dragute dar fara succes mergea o perioada bine pana auzeam un prieten vorbind de ea :
-Ba ai auzit gagica-ta e cu ala si atunci ma intristam si nu mai voiam sa vb cu nimeni pentru ca o iubeam sincer si ca orice om normal atunci cand vezi ca cel de langa tine nu iti vb si te simti dat la o parte nu prea mai vrei sa ai de aface cu ea si ele asta faceau nu suportau si plecau de langa mine.In prezent mai tin putin la ea mai ales ca ea acum 2 luni s-a casatorit si sa nu-ti mai zic ca am fost chemat la nunta ei cred ca iti dai seama singur ce am simtit eu cand ma uitam la ea cand zicea DA si ea se uita la mine cu un zambet viclean si-mi radea-n fata.Ms pentru msj si pentru sustinere

| AtashiNoBakaDesu a răspuns (pentru NascutSaFiuTrist):

Te inteleg sad Imi pare rau.
Si cu placere. scuze ca n-am putut sa iti dau niciun sfat, dar e o situatie foarte delicata si nu stiu ce e de facut. nici eu nu stiu ce as face in locul tau...
Oricum, din cate vad, nu merita. Sper sa gasesti pe cineva care sa te merite si sa te faca sa uiti de ea.

| NascutSaFiuTrist explică (pentru AtashiNoBakaDesu):

Sti ce am sa fac? Am sa ies cu prietenii la o bauta cum o faceam odata, o sa ma imbat si o sa mi-o pun cu prima fata care-mi iese in cale.Cu timpul mi-am dat seama ca anii au trecut pe langa mine si nu am realizat nimic datorita ei, si nu mai vreau sa irosesc nimic bun in viata mea si sa merg inainte pentru ca poate ma asteapta ceva mult mai bun si care sa merite unele sacrificii.Te salut!

| Oaste a răspuns:

Du-te la gara si incearca sa opresti trenul cu capul

| NascutSaFiuTrist explică (pentru Oaste):

Intai incearca u si-mi zici si mie cum este dar banuiesc ca deja sti odata ce gara e casa ta neispravitule.Imi pare rau de ce-au ajuns copii din zia de azi dar asa parinti asa odreasla. Fara reply daca te consideri altfel decat am zis.

| Oaste a răspuns (pentru NascutSaFiuTrist):

Tu stai pe site-uri din astea si intrebi lumea de ce inca ai amintiri cu iubirea vietii tale si tot eu sunt neispravitul?

| Dee96 a răspuns:

Ai o poveste minunata. Insa stiu,e greu,si ai momente in care te gandesti ca ea e idolul feminin,arhetipul suprem si crezi cafara ea viata ta nu poate continua,continui sa iti urmezi inima,sentimentele, ratiunea,partea aceeaa umanitati ai inchis-o in tine, nu vrei sa accepti ca dupa atata timp ea inca iti rascoleste sufletul cu amintiri,refuzi sa accepti ca tot raul si toata suferinta trebuie indepartate, e greu,simti ca te pierzi, si ai impresia ca ea e centrul universului tau. Nu vreau sa iti dau sfaturi,insa vreau decat sa iti spun ca in orice lucru exista o mica iesire,o urma de lumina care te ajuta sa iesi din abisul in care te-ai cufundat odata cu 'plecarea ei. Nopti pierdute in pat plangand,rasfoind fiecare colt al sufletului,retraind fiecare amintire cu ea, fiecare gest facut de ea. Traiesti cu gandul ca si cea mai mica atentie de la ea iti poate lumina viata. Ai ajuns la stadiul in care refuzi sa crezi in speranta ta, refuzi sa crezi ca poti iesi din ''durerea'' pe care ea ti-a provocat-o cand a plecat. Cu fiecare incercare esuata ai inchis in tine tot mai adanc ideea ca poti reusi si fara ea. Niciodata nu te da batut, ai incredere in tine, in demnitatea ta, considera ca fiecare greutate care iti apasa sufletul e un obstacol fata fericirii, insa gamdeste si constientizeaza ca, cu fiecare pas pe care il faci inainte, cu fiecare gram de incredere pe care il ai in tine iti vei depasi limitele. Vei putea zambi si te vei putea elibera de povara amintirilor care iti apasa sufletul de atat de mult timp. Incredere!

| NascutSaFiuTrist explică (pentru Dee96):

Dar oare meritam eu sa sufar atat pentru ea si ea la la nunta ei asta fiind acum cateva luni sa-mi rada in fata cand a zis DA? Cand eram cu ea a renuntat si la parinti ei pentru mine, oare ce a facut-o sa uite tot asa brusc? Atat am contat eu pentru ea? Eu am iubit-o 12 ani si suferinta care mi-o provoca se transforma zi de zi intr-o iubire mai mare pentru ea credeam ca poate o sa se intoarca dar realize ca a fost doar o pierdere de vreme si ca jumatatea de care vorbea ea ca as fi eu s-a dovedit a fi o mare minciuna. Am sa incerc sa las trecutul in urma realizez ca nu mai e nimic de facut in privinta ei, e o cauza pierduta nu inteleg cum a putut sa ma parasesca pe mine care o scaldam in iubirea mea si sa se marite cu unu care nu stie sa o aprecieze si sa dea in ea dar cred ca isi merita soarta.Ms pentru gandurile tale!