Ai fii vrut sa iți spune, ești un îngeraș la suflet dar vezi tu contează si aspectul tău fizic, când o sa am chef de filme horror o sa îmi amintesc de tine, fetele nu sunt directe, dar tu cum deja erai in chiloți ei, nu te gândeai la un refuz, asta e, eu nu vad rostul unei întâlniri, atracția e instanta
Ce vrei să înțelegi? Doar că sari de la o întâmplare singulară a ta, la generație.
Ori nu i-a placut, ori s-a razgandit.
Nu are rost sa cauti explicatii, concluzia e aceeasi: next!
Poate pentu ca aparent totul se indrepta spre ceva serios.
Ma refer la aceea floare.
Acum, pe de alta parte
Cam asa e generatia asta.
Discuti, razi, si cam atat
Cam toti vor sa ramana cu posibilitatile "deschise".
Mda,cam de cacao oricum situația...
Dacă nu e atrasă de tine, nu înseamnă că trebuie să se poarte urât. Practic tu nu înțelegi de ce o femeie e politicoasă cu tine când nu își dorește mai mult? Trebuia să te scuipe între ochi? Da, putea să îți comunice în loc să devină seacă, dar poate s-a gândit că sentimentul e reciproc și mai bine se retrage fără dramă. Puteai s-o întrebi dacă s-a întâmplat ceva, dar asta e acum.
Probabil femeii nu i-a placut barbatul respectiv. A intrat in joc si s-a simtit bine (aparent) in ziua aceea, dar in gandul ei isi spunea ca nu va mai fi alta intalnire. Nu i-a spus barbatului ce gandeste ca sa nu-l faca sa se simta prost.
Pe de alta parte nu se prea dau flori la intalniri. Florile e mai bine sa le dai cand mergi la ea in vizita, și le poate pune in vaza. La o intalnire o incomodeaza sa tina tot timpul floarea in mana. Gestul e frumos dar nu e practic.
Florile primite de femeie la prima întâlnire le pun amândoi pe o bancă în parc ca să fie luate de tinerii de 16 - 17 ani.
Se cunoaște că NU ai avut multe întâlniri la care bărbații să îți aducă un buchet mare de flori.
Nu merge femeia mult cu florile în mână - le lasă ori pe toate pe o bancă ori câte o floare pe câte o bancă.
Așa proceda o fată crescută cu - pian în casă - când se întâlnea prima oară cu un băiat tot din cartierul ei.
Eu dadeam un sfat practic. Cine are "urechi" de "auzit" sa "auda".
Intalniri am avut suficiente la vremea mea. Sunt alta generatie decat tinerii care sunt inca in perioada intalnirilor. Daca nu as fi primit flori la intalniri nu as fi stiut ca gestul asta frumos poate fi incomod. Cine crezi ca s-ar fi gandit la asta? Tocmai ca am vorbit din experienta.
Sa las o floare primita pe banca nu mi se pare un gest frumos fata de cel care mi-a dat-o. Ar insemna ca nu-mi place baiatul si nu dau 2 bani pe gestul lui. O floare primita de la un baiat care imi place as pretui-o si as pastra-o.
Nu pune la suflet si nu incerca să ințelegi.
Scoplul intalnirii a fost să vă cunoașteți. Să aflați dacă sunteți făcuți unul pentru celălant. Ai aflat.
Seara s-au despărțit frumos amândoi după prima zi în care s-au văzut prima oară și de a 2 zi ori el ori ea trebuie să caute pe altcineva.
Așa se procedează - te desparți seara frumos ș8i după 5 minute îi ștergi numărul din telefon și cauți alata.
La fel procedează femeile - când sunt sunate nu mai răspund.
Hai sa nu generalizam, nu doar în generația asta se întâmpla asa ceva. Simplu, femeia nu l a plăcut pe băiatul respectiv, doar i-a făcut jocul. Probabil din bun simt, cunosc persoane de genu'.
Salut!
Pentru că foarte multe femei cât și bărbații se tem să refuze direct, să spună, de aia!