Pentru.ca tu crezi ca EL este tot Universul tau. se despart cuplurile atata de simplu. cum dispar stelele de pe cer dimineata. insa fii increzatoare :X. stelele apar inapoi.sa speram ca si iubirea:X
Dramatizezi prea mult. Daca s-ar prabusi pamantul de fiecare data cand viata nu mai are sens am ajunge praf.Viata nu mai are sens pentru vrem noi sa ne complacem in starea aia latenta in care nu mai crezi in nimic, nu mai vrei nimic si nu mai ceri nimic. E o stare toxica.Cu cat iesi mai repede din ea cu atat mai bine
Pentru ca iti pui viata ta in acel baiat. Tot ce poate fi mai frumos ai gasit in el, si de aceea ai lasat lucrurile celelalte deoparte. El a fost pe primul loc, si celelalte pe un loc inferior. Si acum nu il mai ai pe el, si, dintr-o viata plina, dintr-odata trebuie sa faci fata unui gol pe care el il lasa in urma. Tu trebuie sa te intorci la ceea ce a fost inaintea lui, dar aceasta nu se face usor, trebuie timp ca sa te intorci la viata "normala", ca sa intelegi ca frumusetea lucrurilor nu se afla numai intr-o singura persoana la care ti sau ai tinut, ci in viata traita de zi cu zi.
Eu sunt baiat asa ca iti voi raspunde invers (atunci cand te desparti de o fata) nu-ti place e un sentiment urat si simti ca nu mai are rost sa traiesti asa am zis si eu cand m-am despartzit de iubita mea acum 3 zile si am fost foarte suparat si asta se intampla e foarte najpa sper sa nu treci prin asta dar oricine trece nu o sati placa
Ori chiar ai tinut la el. or te.ai obisnuit cu el, daca esti de mult cu el, de aia ti se pare ca viata nu mai are sens.eu am incercat intotdeuna sa nu tin la nici un baiat ca am stiut ca tot eu am de suferit.asa ca bafta in dragoste :*
Pai... pentru ca pe acea relatie te-ai bazat si i-ai acordat timp, incredere si multa dragoste! Pentru ca nu realizezi viata fara acel baiat! Pentru ca el a fost langa tine si acum numai este!
Deoarece te atasezi de acel baiat si normal ca iti este grea despartirea. dar acum depinde de cat timp stai cu el si cat suflet pui in relatie :*:*
Andrei91922722 întreabă: