Este un conflict intre psihic si subconstient. Traiesti cu impresia probabil ca nu e bine ce faci si totusi o faci pentru ca provoaca o anumita placere. Ai inclinatii spre religie? Pentru ca daca da atunci asta e motivul principal. Stai linistita. Cu timpul vei realiza ca nu e nimic rau in ceea ce faci pentru ca nu faci altceva decat sa-ti cunosti corpul, cum raspunde la mangaieri, la fel de fel de stimulente etc. iar asta te va ajuta in viitor cand iti vei incepe viata sexuala. Asa ca relaxeaza-te. E ceva normal. Toata lumea o face sau a facut-o, chiar daca nu recunoaste.
Nu foloSesc niciun obiect.Si daca erai atenta am ziS caS virgina cum dracu Sa foloSesc obiecte. decat Sa dai raSpunSuri la miSto nu mai da deloc fato
Se poate masturba fara sa-si bage nimic
A, inteleg cum , dar satisfactie 0... daca e ceea ce gandesc eu.
Depinde la ce te gandesti tu. Cati ani ai?
Mai nu stiu daca e exact ce gandesc eu...dar s-ar putea sa fie. 18 am, tu vad vad ca iai implinit pe 16, multi inainte.
Mersii`. am 15:p dar am pus acolo asa.
Zi la ce te gandeai ))))))
Zi-mi tu varianta ta cu masturbatu` fara sa-si bage nimic si eu confirm daca e sau nu ceea ce credeam eu
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
))
Ce eeeeeeeeeeeeeee? Zi-mi in privat atunci...
Interesant! un id de messenger se poate... sa vorbim mai multe, app ramane confidential conversatia!
Eu zic sa puna o pisica...
LuccaToni întreabă:
anonim_4396 întreabă: