Buna! Se poate sa ai regrete in legatura cu fosta relatie, poate ati lasat ceva neterminat in relatia voastra, si de asta te simti nostalgic, sau poate inca mai ai sentimente pentru ea.Ideal este ca daca nu mai exista nicio urma de impacare intre voi sa mergi mai departe sau sa incerci sa vorbesti cu ea daca se mai poate si sa iti clarifici singur ce te apasa asta ca sa poti in noua relatie ce va urma sa ii oferi pe de-a intregul sentimentele tale fara sa te mai gandesti la fosta.Iti povestesc o experienta proprie,eu in liceu am avut un iubit a fost prima dragoste si stii cum e nu se uita niciodata dar trebuie sa invatam sa mergem mai departe cand se ajunge la o despartire,l-am iubit foarte mult dar parintii nostri nu erau de acord cu relatia noastra, a fost si toxica relatia noastra dar totusi am incercat din rasputeri sa o salvam dar nu s-a putut face nimic, intre timp eu mi-am gasit pe altcineva cu care sunt si acum, el la fel are si un copil, faza este ca dupa 6 ani el m-a gasit pe Facebook si mi-a trimis cerere, eu i-am acceptat-o desi am fost foarte surprinsa si iti spun sincer ca amintirile din trecut s-au intors pentru un moment in prezent, am vorbit ce am facut in decursul acestor 6 ani,speram ca poate legam o prietenie dar el isi dorea ceva mai mult de la mine,am clarificat niste situatii pe care nu le clarificaseram in trecut,el chiar daca si-a gasit pe altcineva gandul lui ii era tot la mine,mie nu mi s-a intamplat treaba asta,si chiar mi-a parut rau pentru el cand am auzit,l-am sfatuit sa ma uite,pentru ca nu o sa ii fac niciodata partenerului meu actual treaba asta,a reusit sa ma ajute sa imi vindec ranile fostei relatii si am invatat sa il iubesc,chiar i-am destainuit ca am vorbit cu fostul la telefon, si iti spun sincer ca dupa ce am vorbit cu fostul parca m-am scapat de o presiune care ma apasa pentru ca am lasat niste discutii neterminate, dupa ce am vorbit cu el, i-am spus clar ca intre noi nu va mai fii nimic niciodata, el nu a vrut sa accepte ideea si ca drept urmare mi-am sters contul de Facebook. Sper sa mearga mai departe si sa nu se mai gandeasca la mine.Asta iti sugerez si tie, sa mai vorbesti cu ea pentru ultima data ca poate ai lasat vreun capitol deschis si nu poti sa il inchizi si atunci vei privi cu alti ochi situatia.Mult succes!