anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce e asa de greu uneori sa spun TE IUBESC?
Eu chiar il iubesc, dar parca mi-e greu sa o spun zi de zi, si cand e cineva in preajma... Nu stiu, e normal oare sa simt asa? Sunt fata, 26 de ani. Multumesc

10 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Inseamna ca ai trecutul mai putin vizibil, da? pur si simplu e ceva nou pentru tine, si te simti frustrata de urechile prezente, insa nu-i nimic, daca te starui ai sa vezi ca nimic rau nu se poate intamplawinking

| fabiola a răspuns:

Cineva spunea odata aici:cand am iubit cu adevarat nu a mai fost nevoie de cuvinte!

| valy a răspuns:

Pai nu este deloc sa spui "te iubesc"si de asta iti dai si tu seama din cazurile in care cuplurile se despart din diferite motive, ori inselat, ori diferite motive,, nu este greu, tu poate mai ai nevoie de timp, ca sa poti face pasul asta. poate nu tii destul la el, si in plus din cate stiu eu iubirea se manifesta prin fapte, actiuni, si alte chestii, ca asa un "te iubesc"il poate spune oricine...mai ales astea care sunt pe interes...asa ca sper ca te-am ajutat.pa pa

| clauss a răspuns:

Probabil nu o simti cu adevarat, eu unul sunt in stare sa strig TE IUBESC oriunde si crede-ma ca sunt un tip timid

| EUSIATIT a răspuns:

Pai trebuie sa spui asta important e ce simti. nu cred ca te ajuta asta. nu? sau ti se impune sa spui. oricum nu e o pb ca ai 26 de ani pb e de ce TREBUIE. nu te inteleg spui daca vrei unde vrei si cind vrei ok

| anad a răspuns:

Daca esti o fire mai timida e normal sa fii mai retinuta in declaratii.Important e sa ii spui cand simti ca e momentul, ca el te aude si te crede.

| Adolescentul a răspuns:

Buna in primul randtongue, nu este greu de loc sa spui cuiva cat de mult il Iubesti, fi doar u insuti nimic mai mult, sa nu te pese de gura lumi care in mom cand te vede ca esti fericit (a) parca atunci toti i`ti vor sa suferi mai mult si i`ti vor necazul. Pur si simplu spui ce simti ce gandesti si la momentul cand simti acel sentiment, fior.De ii vesi spune mereu ca il Iubesti ai sa il plictisesti si ai sa ii dai o stare nu prea frumoasa pentru ca poate in mintea lui are sa zica ca pana acum nu ai mai iubit niciodata si ca el este singurul baiat pe care u il poti iubi si ca orice ar face el u nu il vei parasi pentru ca u il Iubesti enorm. Prin urmare fi u insuti fi ceea ce esti cu adevarat, si repet NU o copie ci doar adevarul Pur.

| SCUFY a răspuns:

Daca ai pe cineva si il iubesti ar fi pacat sa nu o faci, sunt persoane care ar dori sa o faca dar nu au cui.Nu faci nimic rau si in plus cel de langa tine trebuie sa stie ce simti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti o fire timida ca si mine, te inteleg.Eu cand iubesc pe cineva ajung greu la declaratii de dragoste dar fac in asa fel incat pers iubita sa simta cat de mult o iubesc inainte de a-i spune. E greu sa spui simti asta cu adevarat dar poate te impiedica timiditatea sa spui

| sad1girl a răspuns:

Draga mea...prin acel 'TE IUBESC'nu ii arati ca il iubesti, daca nu poti nu te poate forta, arata'i ca il iubestiwinking

Succes!hee hee