anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce e asa dura viata uneori? De ce cand iti place un tip el nici nu se uita la tine? Nu stiu ce sa fac? Ma simt super aiurea stiind ca cel pe care il iubesc nu ma place.ce sa fac? Ajutoor!

Răspuns Câştigător
| YukiLove a răspuns:

Crede-ma stiu cum e, dupa 4 ani in si care am fost indragostit si l-am iubit sincer pe un baiat, el a plecat, a iesit din viata mea si pur si simplu nu l-am mai vazut de 1 an si ceva, eram prietena lui cea mai apropiata, indiferent de ce probleme avea nu l-am abandonat niciodata, dar pur si simplu el ma trata ca si cum as fi fost sora lui mai mica, nu cred ca ma vedea ca pe o iubita tinand cont ca il cunosteam de la varsta de 3 ani. Cand s-a mutat si nu am mai luat legatura cu el am fost sfasiata, dar pentru ca stiam ca el nu simte ca si mine am incetat sa ma mai gandesc la el si treptat am putut merge mai departe.
Uite ce, am o veste buna si una rea, daca tu chiar il iubesti atunci o parte din tine il va iubi mereu si oricat ai incerca nu-l vei uita niciodata, dar partea bune e ca iubirea nu are limite si intr-o zi vei gasi pe cineva care sa te iubeasca exact pentru ceea ce esti. Oricum, dupa mine, e mai bine sa nu ma iubeasca deloc, decat sa se forteze sa ma iubeasca doar pentru ca-i pare rau de mine si de sentimentele mele.
Asa ca iti urez succes sa gasesti un baiat cu adevarat potrivit pentru tine.

6 răspunsuri:
| alinutzaap a răspuns:

Incearca sa-l uiti ~! mai sunt baietii pe lumea asta straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-l dracului! sorry, stii cume e: lasa-i pe ei sa le placa de tine si tu sa nu te uiti la ei tongue

| GreenEyed a răspuns:

Trebuie sa gasesti o cale sa-l uiti.Si mie mi se intampla asta.Ma indragostesc numai de cei care nu ma plac si se indragostesc de mine baietii pe care nu-i plac.Soarta e cruda cateodata.

| costellodonatz a răspuns:

Pentru ca viata linistita ar fi plictisitoare. Te-as sfatui sa-i da-i pace... si mie mi s-a intamplat de cateva ori, simteam cum inima mi se rupe in bucati, cum sunt sfasiat, cum eram devastat sufleteste, dar am trecut peste. Nu este posibil ca sa-l uiti peste noapte, dar cu timpul il vei uita, si pe el si suferinta ce ti-a creat-o.

| Neinteresantul a răspuns:

Dar de ce te gandesti numai la tine? Poate sunt baieti care te plac iar tu nici nu te uiti la ei... Crezi ca doar tu contezi?

Ce sa faci? Uita-te in alta parte!

| GanGsteR_4619 a răspuns:

Am un prieten care tot asa era in limba dupa o fata. dupa un an el a reusit sai afle facebooku si in final a vb cu ea. si atunci a avut un mare soc.ea era suparata pe el din nu stiu ce motiv.
Asa ca sfat: incearca sa vb cu el dar totusi asteaptate la cei mai rau deoarece nu sti cum va reactiona.
Si in final mult noroc! happy D