U ce preferi, un tricou murdar, purtat, rupt, terfelit,.sau unu` nou, frumos, curat, elegant si parfumat? ia zi?! vezi dc e asa important?
In opinia asta insemna ca esti inocenta si ca barbatul cu care o faci are o mare importanta pentru tine! Pt ei asta e o dovada de iubire...ca pierzi ceva asa de importnt cu ei.Eu inca sunt virgina si de aia mi-am zis parerea
si poate primesc si fundita
Pentru ca scapi de sansele sa faci cancer de col-uterin.Pentru ca parca totusi esti o alta persoana nu o piti care merge cu al care are masini tunate si $. Si la casatorie(zic eu) parca tie altfel sa stii ca barbat ca nevasta ta nu a fost sparta de zeci de indivizi.Eu personal nu as alege o "doamna" de genu.Mai bine mor singur decat cu rusine.
Asta ii va da iubitului/persoanei cu care vei face s*x prima data impresia ca nu esti genul de fata usuratica, care se lasa oricarui baiat care ii zice,, sai sa facem s*x"
Ffff important.
mai ales cand are o vrasta pst 20 ani, o iei de femeie pe una virgina nu ai ce regreta.
daca ar fi o usuratica. cand te gandesti(vb singur- ma asta a fost rupta d totii) nu prea mai ai chef d sex.
O fi important pana la un anumit punct, dar nu asa de important precum se sustine.Sa ridici la rang de virtute un aspect de genul asta mi se pare stupid si aberant.
Nu-mi pasa si nu mi-a pasat niciodata de trecutul sexual al partenerilor mei,la fel cum nici lor n-ar trebui sa le pese de aspectul asta.
Important e sa o faci cu cap,cu cine trebuie si sa iti asumi responsabilitatea propriilor fapte,iar astea se aplica de la primul la al n-lea partener sexual.
Virginitatea nu te ajuta practic cu nimic,nu-ti ofera nimic in plus fata de nimeni,nu te face mai demn de respect, mai inteligent, etc.Se exagereaza mult pe tema asta.Sa nu mai vorbim de treaba cu 'cel mai frumos cadou pe care il poti oferi sotului/iubitului'. Daca unele se considera trofee sau cadouri, sa nu se mai planga ca sunt tratate ca atare.
Pai draguto, e important pentru caracterul tau, sa nu fi o c***ă de aia ce la primul mascul si sare in p**ă si ce sa mai nu toate fetitele rezista sa fie virgine si asta cam rau. Cat poti fi virgina o sa te aprecieze mai mult asa lumea stai calma. Cai care isi bat joc nu merita atentie.
Pentru ca noi, barbatii, avem un orgoliu enorm si in capul nostru suntem de parere ca daca o fata este virgina ea ni se daruieste noua si vedem acest fapt ca pe un omagiu adus asupra barbatiei noastre, desi noi nu tinem la virginitatea noastra ci doar la virginitatea fetei.
In plus, e ok sa fii virgina pana la 18-19 ani pentru ca sansele de a face cancer de col scad dramatic.
N-o face
te distrugi
o sa si mori sa stii
a si daca esti bv tie
n-ai murit
deci restul mai taceti
unii chiar dreptate de pe aici
restul .shhht.guritzaa
anyhow.
good question
sunt de acord cu Lilizuka
In ziua de azi.nu se mai vede in societate importanta virginitatii. acum a devenit o rusine aud mereu la altii " ba o stiu pe aia are 18 ani si e virgina hahahha" ...traditie nu mai exista si nici ordine in ziua de astazi toti facem aproape ce vrem.de fapt ce ne permite $$$$, avem "pile, relatii " bla bla.aiurea si urat, dpinde de tine ca si om.ce fel de gandire ai, de iti doresti de la viata si asa mai departe. daca consideri sa fi virgina pana te mariti asa sa faci esti libera. daca te gandesti sa o faci mai repede la fel Succes!
Ani4ka18 întreabă: