"Am nevoie de tine",nu e greu de inteles,e greu de acceptat.
Inseamna o raspundere acceptata,de cel ce o intelege.
"Am nevoie de tine",presupune ca vrei omul drag langa tine,sa te sustina moral,sa te mangaie,sa te incurajeze cu dragostea sa,nu e usor de acceptat!
Si,pentru ca nu o pot accepta, unii, prefera sa nu o inteleaga.De asta e asa de greu de inteles.
Da, cuvintele sunt simple, si intelesul la fel, dar in viata e mai complicat. Fiecare om ia aceasta fraza in diferite sensuri, unii in serios, altii doar ca pe o gluma. Noi putem zice aceasta fraza persoanei iubite, insa acesta persoana poate sa nu inteleaga in ce sens ai zis-o, sau persoana iubita nu tine la noi suficient de mult incit sa ti se dedice pentru totdeauna. E greu de explicat...
Daca ii spui aceasta fraza unei persoane care nu are nevoie de tine in totalitate, e normal ca sufletul sau o digera cam greu.Dar e posibil sa nu aiba nevoie de tine pe moment.Eu zic sa nu condamni persoana respectiva, pentru ca e imposibil sa nu avem nevoie de oameni langa noi.Caruia ii este asa greu sa inteleaga aceasta fraza,poate se afla intr-o stare mai rea, poate are nevoie de putin spatiu, de putina singuratate pentru a-si pune in ordine anumite ganduri.Nu trebuie sa fortezi sufletul unui om, trebuie sa ai rabdare.
Pentru ca nu o zici cum trebuie
nu se zice "Am nevoie de tine"?,,,,, se zice "Am nevoie de tine!"