Salut, in mare parte toate fetele au luat exemple pe alte fete din afara si vor sa para/sa fie la fel.
In cele mai comune cazuri poti avea o iubita decat daca ai bani sau arati bine, putinele sunt cazurile in care nu conteaza cele de mai sus. Mult succes in a gasi o iubita
Da, mai exista sanse, atat timp cat nu-ti pierzi speranta.Noi nu avem de unde sti ce asteptari ai tu, daca sunt realiste sau, din contra, out of your league.Insa iti spun ca nu e obligatoriu sa ai bani, asa cum se tot vehiculeaza aiurea pe aici. Oricat de greu ar fi de crezut, mai exista si femei care nu sunt materialiste, pentru cine are ochi sa le vada.
Părerea mea este că nu am așteptări out of my league. Nu mă aștept să imi fac o relație și să primesc ceva de-a gata (de ex. nu am pretenția să vina fata respectiva să îmi facă de mâncare sau curat in casa, daca la asta te referi). In plus de asta, consider că nu am așteptări peste ceea ce pot eu sa ofer pentru că mă uit mereu la fete care sunt la același nivel în viața ca și mine sau poate un pic sub nivelul meu, dar niciodată peste (mda, cam bărbat e cam greu sa ai pretenția asta). Și în ceea ce privește fizicul la fel. Aici poate am pretenții un pic mai mari pentru că eu consider că am un fizic destul de ok de care chiar am grija (nu te gândi că mă pensez sau că mă dau cu pudra )
Btw, daca nu este vorba de bani, atunci cam despre ce e vorba?
Exista, dar e greu sa iti gasesti sufletul pereche.
Stii cum se spune, e greu dar nu imposibil.
Nu-i greu deloc, ca fete sunt cu miile si sunt multe disponibile, doar ca nu le cauti tu unde sunt ele de gasit, ca online-ul NU este pentru relatii de nici un fel, acolo doar se minte si se pierde timpul inutil.
Exista locuri pe lumea asta unde te duci, prestezi servicii sau produse si la final de luna, esti platit. Se numeste "munca". Iti recomand unul.
Despre valorile alea solide care tin o relatie impreuna.De exemplu, cate vedete nu dau pe afara de atatia bani dar se tot cupleaza cu alte vedete anual sau la cativa ani? Tu despre ce crezi ca e vorba?
Sincer, nu. Nu am sperat niciodată la cele care sunt peste mine din orice punct de vedere.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: