| LoveUbutUdontCare a întrebat:

De ce e atat de greu sa-l uiti? de ce nu poti sa lasi totul pur si simplu in urma, cand vezi ca el nu se intoarce... daca te-ar iubi s-ar intoarce, nu? mai ales daca el e cel care a gresit. De ce iubesc cand el nu ma iubeste? De ce ma vrea atunci, si spune ca ii pasa, dar nu face nimic sa arate, de ce? Au fost doar 2 ani de prietenie, 4 luni de relatie, si simt ca il vreau in fiecare zi tot mai mult, chiar daca stiu ca ma va rani iar daca vom continua. Lumea crede ca sunt o masochista, si incep sa cred si eu asta

Nu e corect

Doare prea tare

Vreau un singur lucru: TOTUL, sau nimic.

De ce e asa rece si totusi nu vrea sa ma lase? chiar mi-e greu sa inteleg.

Ma scuzati, dar e nasol la 18 ani sa simt asta, pentru a doua oara. Nu cred ca mai pot suferi dupa inca un baiat jumatate de an. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| angella1972 a răspuns:

In viata numic nu este intamplator. daca ai pierdut ceva,si mai ales ceva la care tineai f mult, atunci cu siguranta iti va fi oferit altceva, care va compensa inzecit pierderea ta.totul e sa nu lasi tristetea sa te copleseasca.fruntea sus si mult curaj.astept vesti bune.

| ignore a răspuns:

Toata lumea sufera din dragoste la varsta asta cam toate relatile se termina.mai astepta putin si o sa gasesti potrivit cu care o sa fi 4ever:X

| LoveUbutUdontCare explică:

Sa speram ca asa va fi...desi in momentul asta pare ca nimic nu mai are rost; pare ca el e singurul pe care l-as putea iubi vreodata. O sa imi fie greu sa imi deschid inima din nou, dar pana la urma viata merge inainte, chiar daca eu inca traiesc in trecut