| SeNyS a întrebat:

cryingDe ce e mereu asa? Sa iubesti, dar sa nu fii iubit...

Vreau sa-l uit pentru ca nu merita sa ma gandesc la el, pe el sigur nu-l intereseaza de persoana mea, ma copleseste sentimentul asta, vreau sa ies din starea asta, sa uit, dar nu pot.

Help. o vb buna, un sfat ceva...sad

Răspuns Câştigător
| Just4FunHD a răspuns:

Nu ai nevoie de vorbe sau sfaturi bune. Ai nevoie de actiune. Tu cand stai si iti plangi de mila pierzi o majoritate din timpul ce ai fi putut sa-l aloci cautarii altcuiva. Iesi afara, zambeste caci zambetul e elixirul fericirii si tot el atrage multe persoane in randul tau. Nu conteaza ca prima data atragi doar fete. Fetele au si ele cunostinte printre care si baieti. Fa activitati. Mergi la dansuri, sala de forta, yoga sau altceva. Chiar si simplele plimbari cu cea mai buna amica a ta sau prieteni iti pot aduce fericire. Zambeste zambeste si iar zambeste. Nimeni nu se indragosteste de tine cand esti suparata.big hug ai grija de tine!

3 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Pentru ca asa ni se intampla mereu. sa ne indragostim de persoanele care nu ne merita iar cei care ne merita dragostea refuzam sa le-o oferim. draga mea in primul rand gandeste-te daca merita sa suferi asa? daca ai vreo rezolvare cu asta? crezi ca el merita asta? nimeni nu-ti merita lacrimile. Primul lucru care trebuie sa-l faci pentru a-l uita este sa stergi pozele din pc sau din telefon cu el, sa renunti la toate lucrurile pe care le ai de la el, sa ii stergi numarul de telefon, id-ul de mess si tot ceea ce iti aminteste de el. Al doilea lucru este sa iesi din casa. nu sta izolata in casa pentru ca atunci te vei gandi cel mai mult la el. incearca sa fii inconjurata cat mai mult de persoanele dragi, de prieteni, iesi cu prietenele in oras, citeste o carte, ocupa-ti mintea si timpul cu activitati care sa te faca sa uiti de el. In al treilea rand nu asculta melodii triste pentru ca te vor deprima si mai rau. Asculta melodii ritmate care sa te bine-dispuna. In al patrulea rand incearca sa cauti alta persoana nu conteaza daca nu o iubesti macar sa-ti placa cat de cat si dragostea vine de la sine, si asa il vei putea uita, dar daca esti orgolioasa si nu vrei alt baiat, asta te face sa nu-l poti uita.

sper ca ti-am fost de ajutor kiss

| cornelia_9446 a răspuns:

sigh
si eu trec prin perioada astacryingsadcrying
te inteleg,...
deci :
Sterge pozele cu el, cu voi.nr de tel...
iesi cu prietenele la o plimbare.intr-un club. daca umbli
daca nu.la o cofetarie
incearca sa te dai la un baiat care iti este simpaticsmug
si cu timpul o sa-l uiti...

in fine.parerea mea.
dar si raspunsul lui @just4fun e bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot timpul va fi asa straight face Tu iubesti. dar el nici nu te obs. Si akwm ma gandesc ca stiu un baiat ii innebunit dupa mine, dar sincer nu simt nimic pentru el nu vreau sa-l ranesc, dar sunt indragostita de iubitul mew laughing poate in situatia asta esti si usad si atunci ar trebui sa lasi totul in urma sa iesi afara te plimbi. daca nu vrei companie si singura dar nu sta izolata in casa. Asculta`ma ce`ti zic daca inca n`ai cazut in depresie daca mai stai mult sa te gandesti la el o sa fie mai raw sad. La el tot o sa te gandesti orice ar fi orice ai face straight face, dar cu cat mai putin cu atat mai bine. Daca iti ocupi timpul (fie si cu nimicuri, egal cf) o sa treci mai repede peste. O sa devina obisnuinta. Si daca te simti in stare cauta pe cineva care sa te inteleaga :* cine stie poate se v-a naste o relatie :d. Ai grija de tine :* nu mai gandi negativ. ZAMBESTEEEEbatting eyelashes laughing bye wave ^^