anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce e musai sa vorbeasca despre fostele lui prietene cand este si cu mine? Nu stiu, vreau o parere dintr'un alt unghi.
Ieri eram cu inca un prieten, el cica " Iar o sa imi zica asta ca a intrebat Andreea de mine. ". Ce naiba e si asta, teatru, joc cu marionete ca eu nu pricep.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu-l lasă trecutul în pace, împuneți punctul de vedere ca în prezența ta să fie în prezent, nu în anii trecuți!
Pa, pa.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nici eu nu prea inteleg situatia ta, oricum daca nu intelegi ce vrea sa zica intreaba-l la ce se refera.

| Crisu a răspuns:

Vrea sa te faca geloasa, iar tu nu te prinzi. Nu-l baga in seama cand spune asta, nu trebuie sa te superi... asa este firea lui probabil, poate asa este obisnuit. Nu-i face jocul, nu da de inteles ca esti geloasa, si poate o sa inceteze. happy
xoxo

| Adorable a răspuns:

Buna!
Eu cred ca este o problema. Baiatul acela sigur te iubeste? Asta ma intreb si eu : De ce? Pur si simplu, nimeni nu stie raspunsul, doar tu il poti afla! Ar trebui sa ai o discutie cu el intre 4 ochi si sa lamuresti situatia, pune-l in locul tau sa inteleaga si ceea ce simti tu. Poate asa nu va mai vorbi despre fostele lui prietene si relatia va decurge normal.
Succes!

| ionela22 a răspuns:

Ar trebui sa comunici mai mult cu el sa ii explici ca tii la el si te doare ca vorbeste despre fostele relatii si ca trecutul a fost conteaza prezentul. Daca te iubeste va accepta nu este rau sa vorbesti ca amici cu fostele, fostii dar in prezenta persoanei iubite nu este frumos ca este normal sa te simti prost.Comunica cu el si sa ii spui asteptarile tale de la el si daca te respecta nu va mai vorbi asa mult de fostele

Răspuns utilizator avertizat
| Asdffd a răspuns:

Ionewinking vorbeste si tu despre fostii tai iubitihee hee eu asa as facebatting eyelashes