Pentru ca dragostea duce si la sex! Daca o luam asa (ca sunt mai multe intrebari legate de viata sexuala) inseamna ca mai multe probleme vin de la sex.
Esti sigur ca nu ai probleme cu vederea? Sincer, nu de alta, dar se pun cam tot atea intrebari referitoare la sex, cat si la dragoste, nu vad care e problema, dragostea e relativa, fiecare o percepe cum vrea, e mai multa filozofie aici, problemele sexuale insa ne privesc pe toti, e chiar foarte bine ca tot mai multi adolescenti isi exprima nedumeririle aici si nu actioneaza de capul lor.
Dar, cum ai spus, "oamenii din ziua de azi"... fiecare cu ce-l doare, nu?
Pentru ca este o rubrica despre Dragoste si SEX. Si daca unii au probleme cu sexul, de ce ne-am impotrivi? Suntem oameni, doar.
Pentru unii sex-ul este mai important decat dragostea. Pe langa asta oamenii sunt foarte curiosi si vor sa discute cat mai mult despre subiectul asta. Nu mi se pare ceva anormal.
Daca nu observamc a sunt mai multe, nu spuneamsunt contisenta ca e important sa fim documentati, dar stiu o persoana care a facut-o de la 14 ani. ceea ce vroiam de fapt sa spun prin intrebarea asta e ca oamenii nu isi mai dorecs dragoste, sa se uite dupa o fata draguta la caracter, ei cauta o fata buna la corp si le ignora pe toate celelale. cu cateva exceptii :X