Am spus aproape orice in calitate de fata pentru ca mai sunt si lucruri "naspa", baieti care profita de fete.In calitate de baiat.Cam da, poti face orice.
Cucereste-o cu vorbe, cu fapte, scoate-o la plimbare, nu stiu.chestii de genul.Sa vada ca iti pasa de ea, ca simti ceva pentru ea si poate pe parcurs o sa inceapa si ea sa tina la tine,
Daca nu te iubeste nu ai ce sa prea faci.Deci...daca o iubesti, mai bine ai lasa-o in pace.
Devi enervant! ai umplut site-ul cu intrebarile tale. Nu te mai saturi? Incepi sa ma enervezi pe mine!
Pentru ca nimic nu e perfect. uneori ai impresia ca daca nu te iubeste X o sa mori.dar nu-i asa.de cand ma stiu daca am vazut ca un baiat nu ma place l-am lasat in pace.mai bine sufar in tacere decat sa stau ca un catelus dupa fundu' lui.dar in cazul tau gandeste-te bine ce aveti in comun, varsta interese etc. si vei gasi raspunsul.
Pai...e greu cand cealalta persoana nu te place. Si eu simt la fel dar cred ca putin diferit pentru ca sunt fata :d Eu as face si cred ca o sa mai astept o saptamana sa vad daca el ma place cat de putin. Daca vad orice semn de ce sa nu ii zic ca il plac? Nu stiu daca o sa-mi zica ca nu ma iubeste as incerca sa il uit. Daca iubesti ceva, elibereza-l. De obicei viata e grea pentru ca cealalta persoana nu te place, are iubit/iubita sau nu stie ca existi. Sper ca te-am ajutat
Dupa parerea mea in razboi si in dragoste este permis orice, deci as face orice doar daca se merita
HappynewCenusa întreabă: