Ăsta e un joc de șoarecele și pisica. Nu e nimic mai penibil decât o femeie ce se eschivează de la adevăr prin tot felul de chestii. În cazul ăsta ți-a zis că nu vrea să sufere, era mai amuzant dacă folosea cartea aia cum că nu ar vrea să te facă pe tine să suferi.
Dar în orice caz, tipa nu e suficient de atrasă de tine pentru a te percepe mai mult decât un amic. O faci să se simtă bine pentru că știe că o placi, îi dă încredere lucrul ăsta plus că a văzut că ești în limbă după ea și că doar după ea te ții. Practic te ține ca o variantă de rezervă în cazul în care nu găsește un mascul feroce cu care să aibă o relație.
Și nu e neapărat geloasă, doar a vrut să te testeze dacă e în pericol de a îți pierde atenția. Test pe care l-ai picat cu brio și acum ea poate dormi liniștită știind că încă reprezinți un interes atât de mare pentru persoana ei.
Las-o mai moale cu apelurile și petrecutul timpului împreună, acordă-i la noua tipă mai multă importanță iar atunci tipa de care îți place va trebui din nou să facă ceva ca să îți recapteze atenția. Doar că de data asta nu îi vei mai da raportul.
Și dă-o încolo de treabă, nu o mai lasă să îți umble în telefon, fii și tu bărbat, ai dreptul la intimitate!
Vrei să ai o șansă cu ea? Atunci crește o pereche de boașe și nu mai fi disponibil 24 din 24 pentru ea, că nu merge așa treaba din câte poți să vezi. Degeaba ești drăguț cu ea dacă ea doar se folosește de tine. Deși tu nu crezi asta.
Nu am lăsat-o sa îmi controleze, am prins-o controlând-mi în telefon.
Cu atât mai rău, nici măcar nu îți respectă intimitatea. E caz pierdut tipa de care vorbești, nu ți-o zic cu răutate sau ciudă, dar chestii de genul ăsta a pățit aproape orice bărbat în viață.
Sa știi ca asta a funcționat perfect. Acum ea e în limba după mine
Daca NU a reusit sa te ''citeasca'' pentru a-si da seama cine si ce esti tu de fapt si la o adica sa stie sigur cu cine ar avea de-a face, inseamna ca ea de fapt NU este interesata de persoana ta d.p.d.v. sentimental sau de a forma un cuplu. Ea te percepe ca un prieten bun cu care are doar simple relatii de... pura amicitie. Sanatatea!
Ar trebui sa o intrebi direct ce anume vrea de la tine?
Daca nu vrea o relatie atunci las-o.
E penibil sa iti pierzi timpul cu cineva care te respinge.
Inteleg ca ea a suferit in trecut din cauza unui tip, dar ar trebui sa treaca peste, nu toti baietii sunt la fel.
Ar trebui sa iti dea o sansa daca te iubeste cu adevarat.
Sunt perfect de acord cu surubelnita, asta cu refacerea dupa alta relatie e cea mai ieftina vrajeala. Mai ales ca a trecut aproape juma de an. Eu zic sa incerci sa flirtezi si cu cealalta, o sa o provoci pe aia de care iti place stiind ca nu mai stai dupa fusta ei.