Ii place de tine sau doar isi bate joc. asta depinde de personalitatea lui. incearca sa ii cunosti imi bine prietenii si sa vorbesti cu ei despre comportamentul fostului tau prieten
SUCCES:X
Iti spun din prisma mea ca baiat.De obicei dupa ruperea relatiei, din 2, 1 inca ar mai vrea ceva si se tine scai dupa cealalta persoana.In cazul tau baiatul, el numai vrea sa fie cu tine dar daca vede pe altcineva ca se saruta cu tine devine impacientat si devine gelos.Altii se duc si se bat altii fac la fel.Gestul este necrontrolat, este pur si simplu actionat de sentimente. Unii o fac din 2 motive: 1 ca sunt gelosi sau din simtul protector pe care il simt pentru acea persoana.Al 2 lea poate fi o scuza. Daca ai inteles ceva ma bucur.Dar asta se intampla la tot pasul.Ca sa nu se mai intample si ca sa intelegi, eu zic sa-l iei deoparte si sa vorbesti cu el ca sa intelegi si tu, posibil sa nu-ti spuna adevaratul motiv, dar, e bine sa incerci.
Poate degenera in ceva mai grav.
SucceS!
Da se poate sa fie gelos.dar daca tu ai suferit din cauza lui. poti si tu sa il faci sa sufere
George0197 întreabă: