Depinde foarte mult de compatibilitate. Este foarte importanta. Nivelul de educatie, implicit si educatia de acasa, planurile pentru viitor. Eu n-as putea sa fiu cu unul care nu are o facultate, cei 7 ani de acasa, nu stie cum sa se comporte cu o femeie, e misogin, nu vrea o familie sau nu are planuri in viata si sta ca putoarea pe canapea. Pur si simplu nu ne-am potrivi. Astazi lumea pune mult prea mult accent pe imagine si bani. Nu spun ca banii nu sunt importanti, dar nu ma ajuta cu absolut nimic daca el ma trateaza ca pe un gunoi. Am plecat si sa ramana el cu banii lui.
Sunt cu iubitul meu de aproape 4 ani si pot sa spun ca am putut sa mentinem relatia pentru ca ne asemanam foarte mult. Avem practic acelasi tip de familie (parintii lui se aseamana foarte mult cu ai mei), el a terminat o facultate, eu am terminat a doua facultate in iulie, avem aceleasi planuri pentru viitor, ne dorim aceleasi lucruri. Daca nu esti compatibil cu o persoana atunci nu merita, iar compatibilitatea o simti din prima. Mi-a placut de el din prima zi in care ne-am cunoscut. Iesisem cu niste baieti de pe Tinder, dar n-am simtit pentru nimeni ce-am simtit pentru el din prima clipa. Poate suna siropos deja Sper ca nu te-am plictisit! Ai incredere si rabdare si o sa gasesti si tu persoana potrivita cand te astepti mai putin. Eu voiam sa sterg aplicatia in seara aia pentru ca am spus ca e o tampenie si n-o sa gasesc pe cineva intreg la cap, dar am zis sa mai incerc o singura data si uite ca a iesit Bafta!
Ai niște standarde ușor fixiste, care sper că nu sunt fixate adânc. Facultatea de exemplu, nu definește un om. Unii pur și simplu se ocupă cu altceva. Nu cred că ar fi sub nivelul tău un antreprenor cu studii medii, realizat dpdv financiar de la 24 de ani, ori un militar/polițist cu studii postliceale. De multe ori, facultățile sunt gargară sau pierdere de timp. Piața muncii apreciază mai mult calificările decât studiile, iar în multe domenii e mai bine să ai experiență practică, decât pregătire teoretică "avansată", inutilă.
Cât despre misogini, needucați șamd, ăia au victimele lor. Sunt femei învățate de exemplele de acasă că bărbatul e o dobitoacă egoistă, și se atașează de masculinitatea lui.
Pentru ca tot ce se cauta in ziua de astazi este ambalajul, nu se mai pune pret pe nimic altceva. Asta se vinde si se promoveaza, Instagram, poze, ce-mi arati, ce-mi oferi?
Respectul, Pasiunea, Dragostea, Inocenta, Sacrificiul si Compromisul erau definitia mea personala pentru iubire, dar am ajuns sa cred ca nu exista.
Acum se cauta compatibilitatea in pat si nu in privire.
Nu o sa ma duc in balarii cum ar fi integritate umana si chestii de genul, astea sunt doar de gargara.
Tipele si implicit tipii, sar dintr-o relatie in alta fara resentimente, ajunge ca din ceva anormal sa fie ceva normal. Pentru ca asta este trend-ul.
Daca esti baiat e mai greu ca toti cautam si ele se duc normal cu cine e mai popular mai bine imbracat etc
Ele nu vad baieti mai cuminti seriosi nu ies in evidenta fata de cei mai smecheri cu bani sau tupeisti
Nu prea mi-ai raspuns la intrebare.
Se combina doar aia care au aparente bani, sunt atragatori.
Baieti simpli nu avem succes, nu avem sens daca nu suntem interesanti cumva
Le place pana si unu care face smecheri decat un baiat educat si serios.
Damian întreabă: