| PentruFete a întrebat:

De ce este chestia asta la voi fetele mai toate aveti prieten cu 2.4 ani mai mare de ce numa pentru ca sa fiti smechere.Cum ar fi eu cu prieteni mei deja stim la varsta asta suntem cu fete de 14 15 ani de ce asta nu inteleg?

25 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Sunt și o grămadă de tipi care au prietene mai mari decât ei, nu e vorba că ești șmecher ci e vorba de cine ești atras. Personal mereu am preferat băieții de aceeași vârstă cu mine sau maxim un an diferență, nu mi-ar plăcea nici să ies cu un copil de 14-15 ani nici cu un pedofil de 21 de ani.

Răspuns utilizator avertizat
| unknownn a răspuns:

Şi cum stă treaba dom'le cu analfabetismul ăsta funcţional?
Te aştepţi ca cineva să te bage in seamă? Bagă o greva foamei, poate ai mai mult noroc!

| XxBlueRosexX a răspuns:

Asta nu e alagerea noastra...de examplu eu am avut prieteni si mai mici cu un an decat mine ba chiar si cu 3 ani mai mic...dar faza e ca fetele se dezvolta mult mai repede decat baietii si gandesc altfel decat ei, de asta stam mai mult cu baieti mai mari decat noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde nu toate poate ca tu gandesci cu capul mai mci si din cauza aia fetele de varsta ta nu bse uita la tine. =) happy

| PentruFete explică (pentru anonim_4396):

Bine multumesc de raspuns.

| BrokenArrow a răspuns:

Lol. Poate data viitoare ar trebui să incerci să te exprimi mai corect. Ştii, există nişte chestii numite puncte, virgule şi COERENŢĂ.

| PentruFete explică (pentru BrokenArrow):

Ai scuzele mele nu se va mai intampla.

| tsunami11 a răspuns:

Asta ma gandeam si eu si cred ca ele acum gandesc ca ar fi rusinos sa fie cun baiat mai mic.Mie de toate fetele de care mi-a placut erau mai mari ca mine si eu nu aveam sanse la ele insa cand voi fi mai mare cred ca voi aveea multe sanse sa fiu cu fete mai marii.

| Andreea304 a răspuns:

Nu,dar daca e dragut poate sa fie si cu 10 ani mai mare decat tine.

| Smile3 a răspuns:

Dar voi, baietii, de ce va uitati la fetele mai mici?!batting eyelashes

| Kr5 a răspuns (pentru Smile3):

Si acum vrei sa inchidem ochii de cate ori vede cate o fata mai mica ca noi pe strada?

| Kr5 a răspuns:

Eu ma gandesc ca vor protectie 1 si 2 au masina adica transportlaughing unele si dupa banibig grin fetele care au prieteni mai mari mai e cu mai e dar sa vezi de aia de 25-26 de ani care stau cu fete de 15-16 e pfoa mie mi se par ratati sincerlaughing adica nu gasesti una de varsta ta? e mult mai ok dar.

| bombonika17 a răspuns:

Daca imi place de le nu inseamna ca ma dau smechera ....si nu cred ca conteaza daca e mai mare cu cativa ani ca tine...

| MadyHas a răspuns:

Daca esti cu cineva mai mare cu 2-10 ani decat noi(fetele) nu inseamna ca suntem smechere.Cei de o varsta cu noi nu au atata experienta de viata cata au cei mai mari.Intre mine si pr meu e o diferenta de 8ani si chiar nu ma dau smechera ca sunt cu el.Ne iubim, ne intelegem, ne respectam si asta e.Nu varsta conteaza ce sentimentele fata de persoana respectiva

| PentruFete explică (pentru MadyHas):

Multumesc ai perfecta dreptate si apropa sa va dureze relatia vesnic daca va intelegeti.

| MadyHas a răspuns (pentru PentruFete):

Mersi mult. sper ca ti-am dat un rasp care sa te fi facut sa intelegi de ce alegem baietii mai mari

| PuppetXD a răspuns:

Pai, mda, uneori, nici eu nu stiu ce e in mintea mea sau a altor fete. Poate ca asta e generatia fetelor atrase de tipi maturi, sau cel putin, mai maturi decat ele. Nu este obligatoriu o situate de a " se da smechere " e doar o atractie nejustificata fata de tipii mai mari ca ele. Poate ca unele se simt mai protejate de tipii mai mari.Dar nu este o regula. Poate ca mai sunt si unele care se simt mai in largul lor, cu baieti de aceeasi varsta. Nu generaliza, pentru ca nu toate fetele gandesc la fel. In orice caz, priveste partea plina a paharului, macar nu se uita la baieti mai mici ca varsta laughingoh go on