Inceperea vietii sexuale pentru o fata este foarte importanta, pentru ca de aceasta depinde intreaga viata sexuala. Daca primul baiat te va brutaliza, atunci tu vei avea o repulsie fata de actul sexual...Asa ca, sfatul meu este ca tu sa ajungi la o anumita maturitate pe plan mintal, ca sa nu fie o trauma. Sa simti tu ca iti doresti...nu sa te simti obligata de partener.
Sexul creeaza anumite legaturi intre 2 persoane(ma refer la cei care au o relatie)...se simte o legatura stransa intre cei 2 si sunt alte setimente.eu sunt de acord ca inceperea vietii sexulate sa fie dupa 17-18 ani cu un baiat in care ai incredere si sa fii intr'o relatie serioasa.
Nu exista o varsta stabilita pentru a incepe viata sexuala, dar oricum la 14-15ani corpul inca se dezvolta, e bine sa se mai astepte putin. Si acum, s-o luam pe partea cealalta... iti incepi viata sexuala cand te simti pregatit, cand esti tu decis ca vrei, nu la presiunea partenerului sau a "prietenilor" care fac misto.
In cele din urma, dupa ce o vei face, iti vei da seama ca sexul conteaza intr-o relatie, dar nu e atat de important ca sinceritatea sau respectul.
Sper ca te-ai mai lamurit cat de cat.
Pupici.
Dupa parerea mea sexul nu este atit de important intr o relatie. Asta este un mit. Intr o relatie este importanta comunicarea, sinceritatea, bunul simt ......si abia apoi vine rindul sexului. S ar putea sa ma insel.
Sexul e important la fel ca si dragostea, respectul, comunicare intr-o relatie. Daca nu e sex/dragoste/respect/comunicare la momentul potrivit... sunt putine sanse sa reziste relatia. Pe la 18 e bine daca ai si un partener stabil si de incredere ca sa ramana o amintire placuta.
Sexul e f. imp intr-o relatie, nu stiu chiar de ce dar la mine asa e, poate la alte persoane nu e asa de important, oricum succes daca vrei sa iti incepi viata sexuala
Nu cred ca sexul este fff important intr-o relatie... unde sexul e mai presus decat orice atunci aia nu e relatie...ci numai sex...
...atunci cand te simti pregatita...
Este f important intr-o relatie, deoarece consolideaza iubirea dintre voi.asta doar daca tu te simti pregatita cu adevarat, nu o face doar de dragul de a pastra relatia cu baiatul respectiv.Viata sexula se poate incepe atunci cand te simti cu adevarat pregatita sufleteste, nu exista o varta anume.nu trebuie sa o faci doar ca prietenele tale nu mai sunt virgine.Mult succes.
Vei stii de una sigura cand sa incepi viata sexuala... pentru ca vei avea niste sentimente care te vor ajuta sa iei o decizie. Este foarte important ca baiatul cu care esti sa nu faca presiune asupra ta si sa te astepte pana cand vei fi pregatita psihic si vei vrea cu adevarat sa faceti dragoste.
Sexul poate fi important intr-o relatie. dar la cati ani vrei trebuie sa ai pe cineva aproape sa simti ca te iubeste si atunci poti sa o faci
RAY întreabă:
GEORGEL2012 întreabă:
Melina_Alexia_1991 întreabă: