| RAY a întrebat:

De ce este imoral că o fata frumoasă sa stea cu un bărbat neatractiv pentru banii? Sa fim realiști o fata frumoasa nu sta cu un bărbat urat

6 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu e deloc imoral, daca ala accepta e okey, ca stie, nu e prost, ca un om care face bani multi nu e prost.
Dar vrea frumusete contra bani.

Imoral e sa faci infractiuni, sa faci rau altora, nu ca e schimb pe schimb.

Tu ai impresia ca ala de 50 ani care sta cu una de 20, nu stie ce si cum? Adica face milioane si nu stie asta? Stie f bine.

| Cinic a răspuns:

Nu este imoral. Nici din partea barbatului si nici din partea femeii. Este doar o relatie tranzactionala. Doar ca o relatie tranzactionala pe baza de resurse, bani si confort nu va functiona niciodata pe termen lung. Pentru ca femeile trebuie sa se simta indragostita ca sa fie loiala. Si ca sa se simta indragostita, barbatul trebuie sa fie frumos si inalt si bun la pat. Stiu, stiu " frumusetea este in ochii privitorului bro laughing" total fals daca vorbim despre ce isi doresc femeile, mai ales ca femeile nu au preferinte in ceea ce priveste aspectul fizic al unui barbat. Ele au setari biologice standad care nu pot fii negociate. Fata simetrica, inalt, penis cat mai gros si cat mai lung = true love! Desigur ca au preferinte in ceea ce priveste culoarea parului, culoarea ochilor, cu barba sau fara. Dar nu te va refuza nici o femeie ca nu ai ochii verzi sau ca nu ai parul cret. Dar te va refuza in mai putin de 2 secunde dupa ce ai deschis gura pentru ca esti neatractiv sau scund sau o combinatie fatala dintre cele doua. Tine cont ca si cea mai obeza si saraca si ne educata femeie, tot pe ala inalt si frumos il vor si se vor simti realmente jignite daca unul ca tine incearca sa le abordeze!
Deci raspunsul final este ca ca nu este imoral, dar este total dezavantajos pentru barbat. Pentru ca la finalul zile femeia iti va lua si banii si casa si copii si va trebuii sa-i platesti lunar indemnizatie in functie de venitul tau. Si toata vina sincer ar fi a ta pentru ca tu ai ales sa iti cumperi femeie in loc sa stai singur. Toti banii din lume nu pot face o femeie sa intre in calduri ( sau sa se simta indragostita pe limba celor care cred in pesonalitate si suflet si alte bazaconii) doar aspectul fizic al barbatului conteaza in primul rand si abia dupa intervine personalitatea si scopul comun si compatibilitatea emotionala. Daca esti urat stai singur si fii fericit, nu toti barbatii au dreptul la dragoste si afectiune feminina. Accepta realitatea.

| RAY explică (pentru Cinic):

Ai dreptate

| Cinic a răspuns (pentru RAY):

Your face is your personality
Yout height is your cand soul
The size of your penis is your romance.
I'ts over buddy boyo, and it never began. Brootal sad

| Solane a răspuns:

Nici nu stii tu cati barbati urati am intalnit eu in viata dar cu caracter frumos. Femeile nu se uita la picioarele barbatilor cand ii aleg.

| RAY explică (pentru Solane):

Iar vrajeli feminine, aia aveau milioane în conturi