Deci tu esti dementa rau) am si eu 2 statui din astea acasa. vrei una cadou de Craciun?:d
Bună. Ce crezi că am făcut după ce ţi-am citit întrebarea? M-am uitat în partea de sus a paginii şi am văzut statuia care îţi place aşa de mult. Nu ştiu cum îţi vin ideile astea, dar în orice caz, sunt foarte amuzante. Am râs la întrebarea ta. Cred că îţi distrezi colegii în fiecare zi cu întrebările tale.
pa, pa.
Esti tare cu statuile barbatilor. Dar na...chiar nu stiu de ce pe vremuri se picta nud...
Invatatoare mai?
Da` cati ani ai?
Si cati artisti cunosti tu ma rog ?
Vezi ca tatal c.m.b.p. ale mele e artist deci fmmddce
App sa stii ca stasuile mele nu o au asa mare cum iti place tie:d dar am observat ca-ti place sa te satisfaci ci cu coada maturii deci.mai vrei una de Craciun?!?
Cred că-l blestemi pe michelangelo pentru că facea penisuri atât de mici statuilor
Ba nu este mie asa imi plac fetele dezbracate sa le f... t vrei sa incercam/ tare mi-as dori de abia mai exersez
Vezi cand vei incerca sa te dezbraci si tu la fel ca si statuile sa nu fiu prin preajma ca nu stiu ce se va intampla cu amandoi da funda siii tu!
Esti foarte proasta.Fii sigura ca artistii nici nu duceau lipsa nici nu se gandeau numai la sex asa cum faci tu. Oricum la mintea ta de musca(chiar daca jignesc mustele) nu poti sa intelegi arta...
Oricum aia din sculpturi o au prea mica pentru fanteziile tale, nu?
Nu e obscen, adica cum sa zic...cand o sa cresti mai mare sau macar cat mine [16 ani] o sa vezi
app eu sunt noua, dar mi se pare ca gandim cam la fel
sper sa ne intelegem1
Doamnee!:O:O
la 10 ani vorbesti de p_ _a si p_ _ _a.esti dementa rau fata!
vezi-ti de scoala ta!
daca de acum vb de asta, fac pariu ca vei ajunge o c***a mare!