| elasexygagica a întrebat:

De ce este obscen sa te dezbraci ca sa te vada altii iar la muzee gasesti statui si picturi cu oameni in pielea goala? eu i-am zis invatatoarei ca artistii care picteaza fete dezbracate sunt perversi si ea mo certat si mi-a zis ca cum imi permit sa vb asa si ca sa imi fie rusine? dar artistii? dc picteaza nud? stiu ca artistii/artistele au dus lipsa de penis si pasarica si sau apucat de desenat dar cat de naiv sa fi sa crezi ca ei au facut asta de dragul artei, dar rikum, imi plac statuile cu barbati dezbracatihee hee mai ales aia din pagina de sus a TPU-ului

Răspuns Câştigător
| pItIcOt_7652 a răspuns:

Deci tu esti dementa raulaughing) am si eu 2 statui din astea acasa. vrei una cadou de Craciun?:d

19 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Ce crezi că am făcut după ce ţi-am citit întrebarea? M-am uitat în partea de sus a paginii şi am văzut statuia care îţi place aşa de mult. Nu ştiu cum îţi vin ideile astea, dar în orice caz, sunt foarte amuzante. Am râs la întrebarea ta. Cred că îţi distrezi colegii în fiecare zi cu întrebările tale.

pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| κλάους a răspuns:

laughingEsti tare cu statuile barbatilorhappy. Dar na...chiar nu stiu de ce pe vremuri se picta nud...

| Șușșș a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor
Invatatoare mai?
Da` cati ani ai?
Si cati artisti cunosti tu ma rog laughing?
Vezi ca tatal c.m.b.p. ale mele e artist deci fmmddce phbbbbt

| Mariinaa a răspuns:

Doamnee...de unde iti vin ideile astea?
pa, pa

| pItIcOt_7652 a răspuns:

App sa stii ca stasuile mele nu o au asa mare cum iti place tie:d dar am observat ca-ti place sa te satisfaci ci cu coada maturii deci.mai vrei una de Craciun?!?laughing

| DUTCH a răspuns:

Cred că-l blestemi pe michelangelo pentru că facea penisuri atât de mici statuilor

| cosmin_6815 a răspuns:

Ba nu este mie asa imi plac fetele dezbracate sa le f... t vrei sa incercam/ tare mi-as dori de abia mai exersez

| cosmin_6815 a răspuns:

Vezi cand vei incerca sa te dezbraci si tu la fel ca si statuile sa nu fiu prin preajma ca nu stiu ce se va intampla cu amandoi da funda siii tu!

| cosmin_6815 a răspuns:

Imi placi mult as face o partida buna cu tine vrei?

| Smile_5509 a răspuns:

Esti foarte proasta.Fii sigura ca artistii nici nu duceau lipsa nici nu se gandeau numai la sex asa cum faci tu. Oricum la mintea ta de musca(chiar daca jignesc mustele) nu poti sa intelegi arta...
Oricum aia din sculpturi o au prea mica pentru fanteziile tale, nu?laughing

| ILoveRockelle75 a răspuns:

Nu e obscen, adica cum sa zic...cand o sa cresti mai mare sau macar cat mine [16 ani] o sa vezi
app eu sunt noua, dar mi se pare ca gandim cam la fel smugsmug
sper sa ne intelegem1

| PufuleţiCuCaramel a răspuns:

Doamnee!:O:O
la 10 ani vorbesti de p_ _a si p_ _ _a.esti dementa rau fata!
vezi-ti de scoala ta!
daca de acum vb de asta, fac pariu ca vei ajunge o c***a mare!

| PaulB a răspuns:

Lol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

cine zice ca e obscen sa-ti arati corpul e un frustrat, cred ca esti super sexy in bikini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cati ani ai? ca ai zis ca ai invatatoare

| lavi54 a răspuns:

Sigur ca o fata de 8-9 ani e super sexy in bikini laughing