| AnToOniiia a întrebat:

De ce este virginitatea atat de importanta?

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mai e virginitatea importanta? Cate fete care "sar" de 18 mai sunt virgine?laughingHai sa fim realisti.Pe vremuri era o crima daca nu mai erai "fata mare" la nunta, acum se mira baiatul daca esti virginalaughing

| gigiro a răspuns:

As spune ca virginitatea e simbolul puritatii fizice si psihice.Nu numai trupul ti-e curat ci si sufletul.Aceste doua lucruri se asociaza.Ai vazut ce scrie un baiat? Nu stie ce a facut ea inainte! Cu alte cuvinte, baietii tot nu au incredere in fete! Adica au facut sex oral, au folosit vibratoarele.etc. Dar cand tu ca fata, poti dovedi ca esti pura (fizic si psihic), cand ai argumente forte, acesta este ca un certificat de garantie. Si cel putin, nu-ti va spune barbatul, ca ai fost o curva! Si stii cat de des o spun? Si stii cat de tare doare? Asculta femeile care au patit astfel de lucruri! Eu consider ca nu e importanta pentru biserica, pentru parinti, pentru baiat, cat mai ales pentru tine! Este asul din maneca!

| baru a răspuns:

Sall. A fost. Este singura proba, care dovedeste ca nu a avut relatii, sexuale, normale, in schimb, tot nu vei reusi, sa stii daca a fost cuminte sau nu. Putea sa faca multe alte. Asa ca virginitatea, nu mai este la moda. Pa

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Nu zice nime' ca e...doar ca e imporant sa te dezvirginezi cu persoana potrivita, si la momentul potrivit. Totusi daca ar fi s-o luam cum zice in religie, virginitate inseamna puritate deci esti mai aproape de Dumnezeu.

| RobertClaudiu a răspuns:

Pentru ca este un nivel din viata fiecarui om

| ioana16 a răspuns:

Probabil pentru ca scapi de ea o data in viata thinking si...asta arata celor din jur cat de "cuminte" e o fata.,. de fapt habar nu am. eu ma intreb asta zilnic

| cotzo a răspuns:

Dar cine zice ca e asa importanta? nu mai e! era inainte. acum traim in lumea in care fetitele de 13 ani au trecut deja la anal. nu zic ca asta e un lucru bun. pentru unii baieti conteaza enorm sa fie primii, eu zic ca nu virginitatea conteaza ci numarul partenerilor... ca deh nu e frumos s-o imparti cu toti