Oh, ce dragut! Esti catelusul ei, trezeste-te odata si spune-i sa se comporte ca atare daca vrea o relatie serioasa. Asta nu e o relatie serioasa, doar tu esti cel care se implica cu adevarat. Puneti amandoi conditii pe care sa le respectati. Nu vrea, da-i jet, mai sunt fete.
Urasc leprele de genul!
Daca si cu ea faci la fel cum ai facut cu noi, scriind atat de mult si spunand atat de putine, nu este de mirare ca voi va certati asa de des. Daca tu vei continua in acest fel, nu va mai prinde primavara impreuna, pentru ca deja se pare ca nu mai sunt motive.
Va place sa va certati. Puneti punct relatiei si terminati odata cu certurile astea.
''Iubire'' adolescentina, iar comportmanetul ei este adecvat varstei.
In schimb tu esti prea ''serios'' pentru varsta asta..mai ales ca despartirea voastra este aproape, si singurul care va mai plange esti tu.
Motiveaza-te de pe acum cu aceasta stare de fapt, si traieste-ti copilaria, nu e cazul sa te blochezi intr-o ''iubire'' de liceu. Experimenteaza si distreaza-te mai mult, nu fi dependent de o persoana la varsta asta, cum ai sa te comporti la 30 de ani?!
Nu cred ca nu ma iubeste,adica vad cum are grija de mine,sa mananc,cand sunt bolnav,de ce fac la scoala,de notele mele,cum vorbesc,cum arat,dupa cum ma imbratiseaza, ma priveste, nu pot sa zic ca nu ma iubeste, cred ca sta doar prost cu nervii, vreau sa stiu cum sa fac.
Consider din ce mi-ai zis ca ea nu prea te iubeste, e imatura, si nu stie ce vrea de la tine ...eu zic sa discutati deschis ce schimbari ati dorii unul de la celalalt si cum ati vrea sa fiti in comportament, iar daca doreste sa va stabiliti un program cand ati putea sa va vedeti.
Asa sunt iubitele dar dupa mine face asta doar sa va vada toata lumea.