| ALEXANDRA1356 a întrebat:

De ce exista acei baieti care se plang de toate fetele ca-s curve, dar totusi atunci cand gasesc una inteligenta, draguta si cuminte doresc sa se foloseasca de ea? happy.
Nu generalizez!
Si fetele fac la fel, dese orihee hee.
De ce unele persoane vor sa fie cu cineva, doar pentru a uita alta iubire?
De ce unele persoane nu inteleg ca sentimentele uneori dor cumplit?
De ce o astfel de durere schimba radical, in unele cazuri, puritatea sufletului? straight face
Ps. Raspunsurile mele le stiu. happy. Raspunsurile voastre sunt curioasa sa le afluhee hee.

8 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Napoleon zicea: "toate femeile sunt cu*ve, dar nu uit niciodata ca si mama e femeie". si prostia aia cu "it's better to have love and lost, than to have never loved at all" mi se pare o buruiana. am oferit prea mult, mi s-a dat prea putin inapoi

| alexaalexandraa a răspuns:

Pentru ca pentru unii viata e nedreapta, mult prea nedreapta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul primei intrebari:
Pentru ca nu stiu sa pretuiasca ceea ce au! Niciodata nu sunt multumiti de ceea ce au. Unii realizeaza importanta acelei persoane dupa ce a pierdut-o, cand e prea tarziu, de cele mai multe ori. Este valabil si pentru fetehappy.
Baietii "cuminti", care iubesc cu adevarat au "noroc" numai de fete care-s curve, iar cei care doar isi bat joc au "noroc" numai de fete cuminti. Bineinteles, sunt si exceptii.

Unele persoane vor sa fie cu cineva doar pentru a uita o alta iubire, pentru ca se gandesc doar la binele lor, folosindu-se ce cealalta persoana si de sentimentele ei, crezand ca o noua relatie va sterge suferinta despartirii; nu se gandesc ca acea persoana va suferi, in final.straight face ( Am facut si eu asta si m-am invatat minte... oricum, nu functioneaza. Te face sa te gandesti si mai mult la fosta relatie, faci comparatii etc.).

Unele persoane nu inteleg ca sentimentele dor, uneori, pentru ca nu au iubit niciodata si nu stiu ce este sentimentul de iubire si suferinta provocata de acesta.

O astfel de durere schimba puritatea sufletului, deoarece sentimentele neimpartasite si suferinta se pot transforma in ura.

Acestea sunt parerile mele.kiss

| Mozurov a răspuns:

In dragoste te cunosti cel mai mult pe tine si experimentezi cam toate trairile posibile. Dupa ce experimentezi aceste trairi e normal ca te schimbi ca om, dar puritatea sufletului se schimba doar la decizia lui.Ca persoanele vor sa fie cu cineva pentru a uita alta iubire asta e de inteles, e singurul mod in care poti umple golul pe care il ai in suflet.Iar baietii se folosesc de fete pentru a se razbuna pe dragoste deoarece experienta lor cu ea nu a fost una prea placuta.

| BogdanS a răspuns:

Iti raspund cu o intrebarebig grinaca pe lumea asta erau doar oameni destepti, iubitori, si cuminti cine ne distra? Cine muncea pentru nimic? Cine ne ambitiona? Intr-o societate este IMPOSIBIL (desi sunt adeptul spusei ca orice este posibil) sa nu es=xiste si prosti si desptepti, grasi si slabi, derbedei si "cumintei".In fiecare societate exista un calcai al lui Ahile.
Si ca raspuns final si direct iti spun ca exista astfel de persoane pentru ca omul de rand sa poata diferentia binele de rau.Asa a fost dat de la Dumnezeu, asa ramane.Sa stii ca Dumnezeu NICIODATA nu va da ceva rau pentru omenire ci doar ceva necesar.Este necesar sa existe si rau pe lumea asta ca noi, ceilalti, sa putem face opusul si sa fiim apreciati.Si nu te nelinisti asa de tare pentru ca cei pe care i-ai descris tu mai sus nu sunt intr-un numar abominabil de mare.Continua sa fii buna si odata si odata vei primi "rasplata".

| AndreeaaD a răspuns:

1.Pt ca majoritatea baietilor aleg fetele rele, tupeiste care ar face orice ia celelalte fiind mai timide, mai naive se lasa duse de val si cad in plasa oricarui baiat care doar profita de ele.Acesti baieti au un comportament ordinar, dupa parerea mea.
2. Uneori cred ca este bine sa treci mai departe si sa uiti trecutul.Nu spun ca este bine sa te folosesti de altcineva pentru a uita pe cineva sau pentru a face in ciuda dar nu poti suferi o vesnicie, trebuie sa iti dai seama cand s-a terminat si sa fii cu altcineva chiar daca poate inca mai ai sentimente pentru fostul/a.Acestea se duc odata cu trecerea timpului.Nu uiti usor o persoana pe care o iubesti, poate uneori nu o uiti deloc.
3.Aici cred ca este vorba de respect.Intr-o relatie trebuie sa existe in primul rand respect. Daca unul dintre parteneri nu ii respecta celuilalt deciziile, opiniile, sentimentele atunci relatia nu exista cu adevarat.
4.De multe ori persoanele care sufera din dragoste cad in depresii groaznice si involuntar isi schimba comportamentul.Sau de multe ori se simt asa rau incat daca persoana iubita nu impartaseste aceleasi sentimente au impresia ca nimic nu mai conteaza si de ce ar conta daca le iubeste altcineva.Atunci se schimba radical.
Asta este ceea ce cred eu.hee hee

| geronimo923 a răspuns:

Fetele cuminti sunt si naive de cele mai multe ori, de aceea

| Alexxuza a răspuns:

Pentru ca nu stiu sa pretuiasca ceea ce au deja. Iar cand gasesc ceva cu adevarat minunat dau cu piciorul.
Unele sentimente te schimba destul de mult, in unele cazuri te fac mai puternica.