Îţi spun eu, e foarte simplu, lumea s-a schimbat, acum nu eşti "cul" dacă nu ai făcut sex de la 14 ani, gen. Lumea a luat o întorsătură proastă, o fac de şmecheri peste tot, şi durexu'-i scump, vorba aia, mai bine fără. CURVE ŞI GOLANI. asta e.
Buna intrebare...dar stiu ca multe nu iau anticonceptionale pentru ca ingrasa iar cu prezervativ nu- i asa placut si prefera pilula de a doua zi [stiu ca mai sunt multe metode de contraceptie...]
E simplu:cu toate ca avem acces la informatie, majoritatea chiar nu stiu ce inseamna sex, cum se face acesta, cu cine se face, etc.
Buna!
Pentru ca ele vor numai sex.Se gandesc la placere si al alte prostii. Mai bine ar face DRAGOSTE si PROTEJAT decat sex neprotejat.
In ziua de azi orice e posibil..nu ai vazut si lezbienele?
Nah ti-am zic eu.
O zi frumoasa
Alohaa!
Deci pentru inceput tin sa ii contrazic pe cei care la raspuns au zis :" pentru ca sunt multe femei proaste "... Nu numai ele sunt de vina. Pentru a concepe un copil eu stiu ca este nevoie de doua persoane, deci daca se intampla sa apara un copil in pesaj atunci este vina ambilor parteneri.
Exista mii de cazuri de acest gen, eu cred ca lipsa de educatie, lipsa de cunostinte despre "viata sexuala " pot fii luate ca si cauze.
Anonim519 întreabă: