| denisa0906 a întrebat:

De ce exista dragoste?straight face dc exista iubire... dc ne indragostim? dc exista acel sentiment pe care nu il putem vedea...straight facesad imi zice si mie cineva... Dc iubimmmmmm?cryingcryingsadsadsad

Răspuns Câştigător
| ATB a răspuns:

Imagineaza-ti viata fara iubire. Un total non-sens, un pustiu fara margini controlat de minciuna tradare ura regrete durere. Iubirea purifica aceste lucururi si da un sens aceste vieti, chiar daca doare cand o pierzi. Probabil treci printr-o perioada trista. Daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva da un mesaj si vom vorbi. sa fi iubita!

12 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Buna!

iubim pentru ca pentru asta ne-a creat Dumnezeu!

tu iti poti imagina viata fara iubire?

ei bine. eu nutongue

| simoSTAR a răspuns:

Un sentiment care ne face sa traim, pentru care traim... un sentiment care inseamna viata... un sentiment pe care nu il vedem, dar il simtim...

| devilll a răspuns:

Iubesti ca sa sufericrying pacat ca in ziua de azi nu se mai pune dragoste ca mai demult

| Tessy a răspuns:

Pentru ca suntem oameni, pentru ca in noi naste dorinta de a avea pe cineva aproape, de a iubi, de a trece prin toate alaturi de cineva.

| Crs a răspuns:

Dragostea inseamna culoare. fara dragoste am fi lipsiti de viata... acum esti probabil trista. dar iubirea inseama si cderturi si lacrimi. inchipuie-ti dulcea impacare dupa o cearta.

| Viuvi a răspuns:

Pentru ca fara iubire nu ai avea de ce sa traiesti!
De ce sa traiesti? Dupa ce mori numai exista urma de tine...pentru cine? Daca nu poti oferi/primi dragoste, nu are niciun sens.
Iubirea este cel mai frumos lucru care i se poate intampla unui om.

| Criiss16 a răspuns:

Pentru ca traim pentru a iubi, si iubim pentru a trai.Ai putea sa-ti imaginezi viata fara iubire? E adevarat ca de cele mai multe ori suferi din iubire, dar e chiar frumoasa.Eu nu as putea sa-mi imaginez viata fara iubire. Dar tu ai putea?

Salutari!:*

| soseta ucigasa a răspuns:

Debarcader

| denisa0906 explică:

Thank you alllove strucklove struck

| evilspoon a răspuns:

Die emo kid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca este cel mai frumos sentiment, ca si auzul ca si supararea ca si necazul, nu le putem vedea dar ele exista, dintre ele iubirea este cel mai fumos sentiment, poti ridica muntii poti strage la piept persoana iubita, dar poti sa ceri inimii sa nu bata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa existe? Pentru unii, ca sa fie fericiti (se intimpla cind sentimentele sint reciproce, cind ambii parteneri se iubesc). Pentru altii, ca sa sufere ca niste timpiti (asta atunci cind unul iubeste si celalat isi bate joc de el). Simplu ca buna ziua.