Homosexualitatea este,, extensia fireasca pentru femei a primei figuri a iubirii, mama. Ai putea spune ca este primordial pentru fete sa fie homosexuale, tot asa cum este primordial pentru baieti sa fie heterosexuali, avand in vedere propria lor dragoste pentru mama",
Cu alte cuvinte, fetele sunt programate sa fie lesbiene.,, Fetele s-au indragostit de fete la scoala. Este incontestabil prima lor experienta.
Până în anii '70 aşa se credea, homosexualitatea fiind inclusă în lista bolilor pshice ca rezultat al unei copilării dificile, presarată cu abuzuri, plus alţi factori externi. În anii '90, un medic american a descoperit că homosexualii au creierul uşor diferit de al celorlalţi, şi atunci a apărut ideea că oamenii nu devin gay, ci se nasc aşa.Totuşi, există încă teorii conform cărora homosexualitatea este rodul anumitor experienţe. Astfel, bărbaţii ar putea deveni gay dacă cresc alături de o mamă prea grijulie şi un tată mai mult absent, dacă au o experienţă sexuală plăcută alături de un alt băiat la o vârstă fragedă sau dacă pur şi simplu se tem să devină adulţi responsabli de binele unei familii.
Şi în ce priveşte lesbienele există mai multe teorii: dezamăgiri în relaţiile cu bărbaţii, parteneri violenţi, abuzuri sexuale sau un tată prea sever.
Deşi mai sunt încă unele persoane care vad homosexualitatea ca pe o boală psihică ce ar putea fi tratată sau ţinută în frâu, majoritatea specialiştilor sunt de acord că a fi gay nu înseamnă a fi bolnav, ci doar diferit, aşa cum stângacii sunt diferiţi de dreptaci.
Am o curiozitate: ai folosit MinusIQ sau e de la mama-natura?
http://youtu.be/z9pD_UK6vGU
Nu esti obligat, sau in caz ca esti fata obligata sa raspunzi, si in nici un caz nu ai de ce sa te crezi superior sau superioara cu ceva, daca tie intreabrea asta ti se pare un minus IQ e doar problema si parerea ta, nu inseaman ca ce ti se pare tie anormal trebuie sa le para si celorlati la fel sau invers, Ms oricum dar cu totii avem momente cand avem un minus IQ asa ca data viitoare fii atent.a cu tine Sa ai o zi Happy
"...nu inseaman ca ce ti se pare tie anormal trebuie sa le para si celorlati la fel" - tocmai, aici băteam şi eu.
"Diferit" nu înseamnă "rău", poate doar pentru idioţi.
"De ce nu e toata lumea hetero?"
De ce nu e toată lumea cu ochi căprui (cei albaştri fiind o mutaţie genetică)? De ce nu e toată lumea cu pielea albă sau neagră? De ce nu e toată lumea atrasă de aceleaşi lucruri şi mai există şi gusturi diferite?...
...şi Hitler a vrut ca anumite categorii de oameni să nu existe...
Îţi propun spre vizionare:
- http://youtu.be/VeK759FF84s
- http://youtu.be/-pv8mCHbOrs
- http://youtu.be/neEVoFODQOE
...şi reflectare:
- http://www.tpu.ro/......-copiilor/
Cand am zis de ce nu e toata lumea hetero, nu am facut vreo discriminare, ci pur si simplu imi venea in minte ca toti suntem facuti din acelasi aluat si totusi unii dintre noi pot fi hetero bisexuali samd..de ce aceste dereglari hormonale ce afecteaza viata sexuala alegand parteneri de acelasi sex, nu am nimic cu cei ce au relatii cu persoane de acelasi sex cu ei, totusi nu inteleg de ce natura lucreaza asa cu unii.
Cauza exactă şi universal valabilă nu se ştie (încă) şi nici nu cred că are foarte mare importanţă. Adevărul este că s-a întâmplat să fim diferiţi şi fiecare merită să fie fericit în felul lui, restul sunt doar detalii.
Atata vreme cat nu.ti construiesti fericirea pe nefericirea altuia e ok, faptul ca suntem atat de diferiti si ca nici unul dintre noi nu suntem la fel, cand intram in contact unii cu altii ne afectam fie ca vrem fie ca nu vrem de aceea unii ne punem intrebari fara sens sau fara prea mare importanta din punctul de vedere a altora, tot ce se intampla legat de noi sau in univers ne afecteaza, totul are o cauza si o importanta iar deciziile noastre afecteaza si pe ceilalti
Ce propui, să omorâm pe toţi cei care sunt diferiţi (asta include: culoare, vârstă, sex, naţionalitate, preferinţele religioase, muzicale, culinare, vestimentare, politice...)?
Aşa ai rămâne singură.
Libertatea ta se termină unde începe libertatea celorlalţi.
Pe mine una, nu mă afectează http://dexonline.ro/definitie/afecta fericirea celorlalţi, oricât de diferite ar fi mijloacele ajungerii la ea de ale mele, şi nu mă interesează cine cu cine şi ce face în dormitor, cine pe cine iubeşte, cine pe cine preferă (cât timp nu este ilegal/dăunător pentru cei din jur). Este o problemă strict personală şi mi se pare extrem de prostesc, egoist şi lipsit de bun simţ să mă bag în ceva ce nu mă priveşte şi să critic (sau chiar interzic) ceva ce nu cunosc.
Nicidecum! fiecare are dreptul la viata dar fara a face rau celui din jurul lui pentru ai fi lui bine, si nu era neaparat referitor in dormitor, cu toate ca sunt cazuri in care de exemplu ea se marita ca fiind ea face un copil si dupa aia ai trazneste prin cap ca ea de fapt e un el si asi schimba sexul si incepe procedurile de transformare in barbat cu hormoni operatii etc si asa copilul nu mai are mama are doi tati, crezi ca asta nu afecteaza viata copilului? caz real ti-am dat ca expemplu, nu putem face ce ne taie capul pentru ca ai afecteaza pe cei dragi noua fiecare fapta a noastra nu putem fi atat de egoisti, intelegi acum la ce ma refer? nu.ti cladi fericirea ta pe a necazul altuia, nu judec, ca nu am dreptul sa o fac dar nici nu pot inchide ochii cand ai vad pe altii atat de egoisti calcand pe ceilalti in picioare asi cladeaza ei fericirea, crezi ca e uman sa faci asa?
Lasă scenarita şi cazurile particulare. Vorbim la general.
Întreabă-te, te afectează http://dexonline.ro/definitie/afecta cu ceva că la celălalt capăt al pământului sau în blocul vecin doi oameni se iubesc, fie ei de acelaşi sex, fie de sexe diferite?
Ei nu îşi bat capul cu tine, tu de ce ţi-ai bate capul cu ei? Ai vreun drept (tu sau eu) să le spui ce e bine pentru ei, ce e normal pentru ei, ce ar trebui să facă sau nu cu vieţile lor? Nu de alta, dar sunt foarte mulţi oameni care, deşi nu au acest drept, se bagă în vieţile altora cu neruşinare...şi este un spectacol grotesc...
http://www.tpu.ro/......ina-2.html
Nu iti mai bate atata capul! cat despre cea care a pus intrebarea, chiar ar fi stupid sa fim toti la fel.
A fi hetero nu inseamna a fi la fel respect parerile celorlalti, nu vad de ce alti nu ar respecta.o pe a mea, iar daca parerea ta si punctul tau de vedere sunt bune asta nu inseamna ca al meu nu e, vedem acelasi obiect prin puncte de vedere diferite, iar Noname nu prea intelge unde bat asa ca nu are rost sa mai dezbatem subiectul oricum nu ajungem la nici un rezultat ba dimpotriva pierdem vremea aiurea tastand cand am putea face altceva mult mai constructiv si folositor si nu a incerca schimba punctul de vedere unei alteia.
Nu incerc sa iti schimb punctul tau de vedere. E opinia ta si ti-o respect. Am vrut doar sa iti spun ca e perfect normal sa fii gay/lezbi.
Pentru simplul motiv ca traim intr-o societate de rahat unde creierul nu mai este functional, nu se mai are respect nici de propria persoana, unde copii de 14 ani cred ca daca fac sex la aceea varsta sunt mai tari si mai smecheri, unde alcolul si fumatul distruge familii si unde nimanui nu ii pasa ca prin deciziile noastre de rahat, o sa regretam foarte mult peste cativa ani! cat despre intrebarea ta, Am o prietena(o fata minunata) care e lesbica si fratele ei e gay..deci,orice e posibil in lumea asta, doar e democratie=libertate... apropo Nygiaz, esti ciudat/a, ai pus multe intrebari ciudate azi
) probabil am o zi mai ciudata, dar asta nu inseamna ca sunt ciudata doar pentru cateva intrebari "ciudate" dupa parerea ta si a altora pe care le.am pus azi, poate a fost din curiozitate sa vad ce replici primesc toate bune
Nu te cunosc de persoana si aceasta concluzie am tras in urma intrebarilor tale oricum, sper ca nu te-ai suparat si daca te-ai suparat imi cer scuze .dar asta e genul meu, zic mereu ce cred in fata ....ciao
Nu judeca o carte dupa coperta, si nu am de ce sa ma supar, geniile si inventatorii cei mai mari erau considerati ciudati doar pentru ca gandeau diferit fata de altii si vedeau lumea din perspective diferite
Fiecare cu orientarile lui, fiecare cu viata lui, nu noi alegem, ci ei. Unii asa s-au nascut si nu au cum sa schimbe asta, e in firea lor.
Trebuie sa ii acceptam si sa nu-i judecam pentru ca nimeni nu-i perfect.
De la americani vin toate astea, parerea mea. Din partea mea as vrea sa dispara toate astea, dar na' trebuie sa "evoluam".
De ce?
Din simplul fapt, ca in natura umana trebuie sa existe un echilibru, ce s-ar intampla daca toti am fi destepti? sau mai putin destepti? ..Nu ne-am intelege nicidecum, exemplul asta se aplica si la intrebarea ta.
Poate asta este modul planetei de a ne spune: " Ma copchii tampiti, sunteti deja prea multi si voi vreti sa va impuitati din ce in ce mai mult?".
Pentru ca sunt astrasi/ atrase de persoane de acelasi sex. Interesant, si unele animalele sunt tot asa.
Acum am eu o intrebare: de ce pui atatea intrebari idioate?
Idioate e din punctul tau de vedere am vreo 3 ca tine pe aici care nu le convine ), ata ete mai exista si critici daca nu risti nu castigi ....mai e cineva cu alte obiectii referitor la intrebarile mele "idioate" Multam o zi buna va doresc la toti
Doamne, fata draga ai probleme la cap, fa-ti un control ce intrebari fara sens pui doamneeee!
Nu.ti place intrebarea nu comenta, nu te obliga nimeni, iar pasarici la cap avem cu totii, intrebarea e foarte normala, nu e problema mea ca tie ti se pare anormala sau fara sens, cauta ceva cu sens in viata ta, nu la intrebarile mele, be happy
Nu stiu daca sa-r putea explica de ce? ..sau din ce motiv? dar se poate vorbi despre ce simte fiecare, despre ce il atrage, idei, fantezii, etc...
Exista femei care privesc viata din perspectiva unu barbat, si invers. Femei care au instinctul barbatesc, si invers. Exista femei care vor sa fie dominante si barbati care vor sa fie dominati.