| teo97 a întrebat:

De ce exista si baieti care nu sufera din dragoste?

Răspuns Câştigător
| GeorgiV a răspuns:

Bună, Teo! Dacă ar fi să-mi expun părerea mea, și o voi face, aceasta ar suna cam așa: nu există băieți care să nu sufere din dragoste! Toți, la un moment dat în viață, au suferit!
Acest lucru reiese din atitudinea lor, din frica lor de a se mai implica într-o relație în adevăratul sens al cuvântului. Sunt de-a dreptul șocată să văd păreri care afirmă că e mai bine așa, să nu simți nimic, că e mai safe! Fraților, dar voi înseamnă că nu prea mai știți să vă bucurați de viață, și da, că ați suferit suficient încât să considerați că e mai ok să fi piatră.
Cu toții am suferit/ sau vom suferi dintr-un anume punct de vedere, dar cred că cel mai important este CUM trecem peste acel lucru (că e o iubire pierdută, o boală, absolut orice).
Concluzie- înainte să vă grăbiți să emiteți judecăți de valoare referitor la ignoranța tipilor/ tipelor care nu știu că iubească, gândiți la nivel holistic: care sunt cauzele, care este mentalitatea, rănile, atitudinea, personalitatea și concepția de viață a persoanei respective. Mulți se miră cum poate un mega-burlac să aibă familie sau doar o relație de lungă durată? Nu vă mai mirați! Poate chiar a dat de o femeie care îl poate înțelege, care i-a dovedit până la urmă că nu este un animal incapabil de sentimente elevate!
Și acum, mă scuzați că mi-am spus cu atâta brutalitate părerea, dar na... mă mai apucă și pe mine zelul, from time to time.
O zi bună tuturor, și iubiți-vă!happy

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E bine ca nu sufera din dragoste inseamna ca au inima de gheata asa cum eram eu inainte dar m-am dezghetat.

| RXN a răspuns:

De ce exista si fete care nu sufera din dragoste?

Cand nu te implici emotional, nu suferi, simplu.

Răspuns utilizator avertizat
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Nu le pasă

| Patry a răspuns:

Pentru ca sunt parsivi si nu le pasa. ISI TRAIESC VIATA! Asa ar trebui sa faca si fetele.

| Borgir a răspuns:

Ptr ca nu se implica.

| adi123_2132 a răspuns:

Nici nu stiu dc i-ati dat stupid lu gabi87 ca el are cea mai mare dreptate de aicihappy ma implic pana obtin sex dupa aia alta trebuie sa ne traim tineretea lasati suferinta deopartehappy puteti da stupid da nu-mi pierd vremea cu suferintawinking

| sebiyi a răspuns:

Pt. ca sunt nesimtiti...
(Sunt baiat...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nesimtiti

| slayer a răspuns:

Citesc toate comentariile si imi fac o concluzie proasta? Nesimtiti, prostie, chiar sunt cei mai bravi. Din dragoste sufera toti, insa unii au suferit din dragoste tare, s au invatat minte ce e asta, si au mai inteles ca degeaba, si ca n-are rost sa suferi, iaca ma, cea mai mare problema, nu si ce, daca exista dragoste, si daca te ar iubi cu adevara, nu mai cred eu ca te ar face sa suferi. Eu, tot sunt genu, care nu sufera din dragoste, Asta totul se datoreaza voua, fetelor, Dc baietii sunt indiferenti si citeori obraznici? voi, fetele sunteti cauza. Daca ar fi mai putine mofturi, zbierat si sa va mai schimbati atirnarea, s fiti mai simple, pentru ca e atit de greu sa te indragostesti in voi happy